reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

U nas pogoda jak drut, piękne słońce, aż się prosi siedzieć w piaskownicy, a tu mnie czeka szykowanie imprezy na 17 osób. Na razie korzystam z chwili, że MIsio śpi i nie mogę hałasować garnkami;-)

reklama
widze że wczoraj było wesoło:):biggrin2: no właśnie a mnie nie bylo zmordowana byłam bo dużo łaziłam z Gabcią po podwórku Jest niezadowolona jak nie może wyjśc a rano to muszę ją ubierac i wyprowadzać na balkon Mój mąż ma urlop od poniedzialku bo komunia zbliża sie wielkimi krokami ale mam dobre koleżanki ci chcą mi pomoc jedna z cioć upiecze sernik przyjaciólka przekładany biszkopt a ja też pewnie coś wymyślę także nie jest żle pewnie kupię owoce na stól nie będzie alkoholu to i zakąsek nie ma i salatek obiad i deser myślę ze będzie dobrze Wczoraj zadzwonila do mnie koleżanka ma zamiar kupic kiosk z prasą i zaproponowala mi pracę w godzinach mi pasujących No ale zobaczymy co z tego wyjdzie Fajnie by było bo troszkę kasy zawsze się przyda W SZKOLE JUZ wisi spis książek ja muszę zakupić dwa komplety jeden dla Wojtka i dla Zuzi do pierwszej klasy to tylko ksiązki :szok: a o reszcie nawet nie chce mi sie mysleć :tak: Pozdrawiam i miłego dnia Babencje :-D dzieci pod pachę i na spacer bo piękna pogoda ja nie zamierzam siedziec w chacie ugotuje i idę

Jesli dochod rodziny nie przekracza 350 zl na osobe,to oddaja za ksiazki...Łapiecie sie?
Ja tez bede kupowac 2 kopmety(kasiad az 3).Teraz kupilam juz Dominice nowy plecak i zapowiedzialam jej,zeby mnie we wrzesniu nie meczyla.Bartus ma ładnego Nike,to chyba tez jeszcze ponosi.O reszcie nie chce myslec.Za prad musze zaplacic 1400 zł(za 5 miesiecy):crazy:,a dopiero co wplacilam za gaz prawie 1700:crazy:.Z czego ja mam zyc do ciorta:crazy:.

Jesli dochod rodziny nie przekracza 350 zl na osobe,to oddaja za ksiazki...Łapiecie sie?
Ja tez bede kupowac 2 kopmety(kasiad az 3).Teraz kupilam juz Dominice nowy plecak i zapowiedzialam jej,zeby mnie we wrzesniu nie meczyla.Bartus ma ładnego Nike,to chyba tez jeszcze ponosi.O reszcie nie chce myslec.Za prad musze zaplacic 1400 zł(za 5 miesiecy):crazy:,a dopiero co wplacilam za gaz prawie 1700:crazy:.Z czego ja mam zyc do ciorta:crazy:.
rzeczywiście Tycia straszne te wasze opłaty, mimo, że za 5 miesięcy, szczerze współczuję:tak:, a gaz też za 5 miesięcy:sorry2:

weekend sie zaczyna..zawsze cicho.....no chyba ze AGUSIA wpadnie;-)

ja bylam dzis z LAilusia na takim kursie "WCZENE UMUZYKALNIENIE" bylam ciekawa co to takiego... fajne ale juz chyba nie pojde:laugh2:

reklama
Do góry