reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tak serio to ostroznie z tymi witaminami:sorry2:.
Moj tata caly czas na zen-szeniu jedzie:szok:,mama zadowolona:szok::rofl2:.

reklama
a tak ogólnie to witam :-D i zaraz będę się żegnać :-( bo rano trzeba wstać do pracy :zawstydzona/y: wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać ;-)
u nas pogoda dziś była super,cały dzień słonko świeciło:tak: a mój may prawie cały dzień przesiedział w domku,bo bidulek miał gorączkę:-:)baffled:

Hej Agatka,kolorowych zarazem.
Dzis mialam zabiegany dzien.Z niczym nie moglam sie wyrobic.Konradowi chyba zaczne parzyc ziolka na uspokojenie:sorry2:.U nas w sypialni nie chce juz siedziel,latalby po calym mieszkaniu.Nie daj Boze zobaczy,ze ktos wychodzi na dwor,to juz ryk straszny.Dzieciakom juz sie znudzil,nie chca na niego popatrzec na dworze:-:)crazy:.A nie moge go tak puscic na samopas,bo jeszcze mi krzewy zeżre,albo jeszcze cos gorszego...:angry:.Brak spokoju wykancza mnie troche psychicznie.jakbym nie miala konrada,to chyba bym sie nudzila w domu:szok:.
Tesciowa pilnuje wnuczka(prawie 3 lata) i powiedziala mi dzis,ze jest uwiazana w domu:szok:.dzieciak spokojny,caly dzien oglada bajki,a ona narzeka:szok::szok::szok::szok:.Wpuscilabym ja na troche do mnie do domu,niech sie postawi w mojej sytacji:angry:.Co ja mam powiedziec:angry:

Hej B-babeczki.Witam z samego ranka.Wyspałam sie nawet.
Agusia jak tam główka?Mam nadzieje,że jednak bez migreny.;-)

reklama
widze że wczoraj było wesoło:):-)

tak w ogole to hej!;-)
wczoraj poszlam wczesniej do lozka bo wciagłam się w skazanego cz.3 :) i z meżem ogladamy po 2,3 odcinki az zasypamiamy i tak od 2 dni :)

Piekna pogoda, Zosia rozrabia,jak zwykle.Maż wzial urlop wiec bedziemy siedziec tydzien razem ;-)

Do góry