reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Cuuudne! Przesłodkie są te maskotkowe okładki. Ale cena... :szok: :eek: to "lekka" przesada :no:
Ja kupiłam taki:
Wielka Księga Maleństwa
i jestem z niego zadowolona papier doskonałej jakości, w środku ładne kolorowe rysuneczki, dużo miejsca na zapiski i zdjęcia :laugh2:

Joasiek, a co jest w tym sliczniutkim albumie w dziale oczekiwanie?? bo cena zdecydowanie bardziej przystepna:-)

a ja wlasnie ide z moja mama na zakupy. nie mam specjalnie checi, ale jak zadeklarowala sie ze stawia to prosze bardzo!!:-D

lil kate: Oczekiwanie:
Pierwsza strona: miejsce na zdjęcie USG i jego datę, oraz pola do wpisania:
- wyznaczona data porodu
- propozycje imion
- imię mamy
- imię taty
- gdzie się spotkali
Druga strona: miejsce na zdjęcie mamy i taty oraz pole na 9 linijek do wpisania: Wrażenia z okresu oczekiwania

Joasiek, dzieki za wyczerpujace informacje. musze sie w cos takiego zaopatrzyc.

a na zakupach tylko sie zalamalam bo w sklepach ciazawych te rzeczy sa o-kro-pne :( tylko rajstopy sobie kupilam. i dla malej dwie pizamki fajne.

a ja jak nie mialam bluzki wizytowej tak nie mam:baffled:

Ja tez spedzilam caly dzien na zakupach...i jestem tak zmeczona ze zasypiam na stojaco.....

Coś tu pusto dzisiaj... Myślałam, że będzie co poczytać, a tu prawie nic. Wszystkie tak intensywnie świętują?

Coś mnie dziś dopadły jakieś dołki. W pewnej chwili miałam ochotę siąść i popłakać (konkretnych powodów brak). Na szczęście wzięłam się za robotę i trochę mi przeszło. Do tej pory nie miałam czegoś takiego, jak wahania nastroju, całą ciążę znosiłam w miarę równo, tylko czytałam o zmiennych humorach:baffled: . Dobrze chociaż, że mogę sobie to tłumaczyć hormonami i po prostu czekam, aż mi przejdzie:dry: Też się wam tak zdarza?

reklama
Do góry