reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
tak mi sie skojarzyło:-D:-D:-D

Był niepozorny, brzydki i chudy
Wręcz nieudolny, w rozmowach nudny
W obejściu prosty, prawie bez zalet
Gość domorosły, miał jeden talent

On wciąż był sprawcą wielu ciąż
Jako mąż i nie mąż, Jako mąż i nie mąż
Jako mąż i nie mąż, nie, nie, nie, nie, mąż

Sposób na miłość, żaden intelekt
Jemu starczyło, mógł zdjąć beret, beret, beret
A już płeć piękna wpadała w zachwyt
Od razu miękła w miejscach swych pachwin

Więc wciąz był sprawcą wielu ciąż
Jako mąż i nie mąż, jako mąż i nie mąż ...

/Panie Wojciechu bardzo proszę/
Dobrze... Tak proszę
Dobrze... Tak proszę
Dobrze... Tak proszę
Dobrze... Tak proszę

Miasta naszego to wielkie dziwo
Wciąż szukał sklepu z prezerwatywą
I tu czerwienić sie nie wypada
Tego nie zmieni żadna ustawa

On wciąż był sprawcą wielu ciąż
Jako mąż i nie mąż, jako mąż i nie mąż...

Witam.Ale długp balowałyście na BB.Mnie mąż zaciągnoł do wyrka koło 23.00:-D:-D
Ale sie działo.....:-DA jak sie wyspałam,Kubulek spał bez pobudki do 5.00,wow,pózniej mleczko i pobudka o 6.30.:tak:

reklama
Do góry