reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam, :-):-)
wpadlam na chwilke sie przywitac i za jakies 30 min marsz do pracy......

a dzisiaj od samego rana zrobilam kawal dobrej roboty....posprzatalam ladnie na siweta...zeby miec jutro caly dzien dla Julaska:tak:

reklama
Dziewczyny, przyjmiecie mnie do siebie? plizzzzzz. Ja też mam dzidzie z lutego, a dokładnie z 11 lutego - ASIUNIE.

moze napewno;-):tak:

zaraz tzn za 30 minut bede miała meza:baffled: w domu:-D
chyba bede szybciej sprzatac
no i nie chce mi sie jechac do us wiec musze wybrac sie na poczte:rofl2:

U nas na poczcie nie mierzą, oceniają na "oko". I to oko jest bardzo łaskawe dla klienta, bo wysyłałam paczkę, która przekraczała (niedużo) gabaryt A a zapłaciłam właśnie za A :tak:

Dzięki że mogę do was dołączyć. Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Widzę, że fajnie jest u was.
A my jesteśmy z Poznania. Asia jest moją pierwszą dzidzią. Kocham ją nad życie. jest cudowna, wkrótce wkleje wam jakies zdjęcie.
A tak wogóle, to spędzam z nią całe dnie, jestem na wychowawczym i tego nie żałuję, poniewaz przeżywam teraz najpiękniejsze chwile w moim życiu.
Co jeszcze chcecie wiedzieć?

OLALA_ WITAM;-) Kobitki a ja nie sprzątam :-p tylko jutro jak przyjdę z święcenia pokarmów upiekę makowce -jeden dla sąsiadki bo zawsze pamięta o dzieciach ich urodzinach imieninach Mikołaju i innych okazjach :tak:,sobie pewnie jakegoś ucierańca a w niedzielę Wielkanocną mąz ugotuje na śniadanie żurek z kiełbaską i jajkiem bo tak było u niego w domu .Nie szaleje z jedzeniem żeby nie mieć wyrzutów sumienia .Nigdzie się nie wybieramy i nikogo nie zapraszaliśmy :zawstydzona/y:Przecież święta trwają 2 dni .

a my w niedziele jedziemy do teściów, w poniedziałek do moich rodziców. Jutro upieke tylko dwa placki z jabłkiem i kokosem i weźmiemy do jednych i do drugich rodziców.
Szkoda tylko, ze pogoda taka do bani to nigdzie na spacer po świątecznym obżarstwie nie będzie można wyjść.

reklama
Do góry