reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Dobry wieczór miałam koszmarny wieczór ,dzieci sie rozszalaly połamały stojącą lampe i Gabrysia sie z tego wszystkiego rozryczala okropnie musialam szybko kąpać i zagoniłam do łozek o 19 .10 bo juz nie dalo sie wytrzymac jakiś diabeł dziś w nich wstąpil
mysia23
mama dwójeczki
karola-04 projektujemy i produkujemy: kioski multimedialne, wyspy i standy promocyjne, stoiska targowe, systemy wystawiennicze, banery, reklamy większe i mniejsze... co się da ;-)
Świetnie Joasiek....Ja zawsze chciałam robić coś kreatywnego, a narazie to kreatywnie jedynie planuje swoje mieszkanie......
Joanna73
uzależniona od BB
Joasiek i Karola przepraszam ze sie wcięłam w waszą dyskusję spadam
Joanna73
uzależniona od BB
a gdzie reszta babeczek szykują święta juz czy co?Joanna no co Ty!
I ja spadam - pośmiać się trochę na You Can Dance
agusia9915
Matka wariatka
ja tez jestem;-)
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja ogladalam "serial" na TVN;-).
Joanna w moje taki diabel wstepuje prawie co dzien.Na szczescie dzis postanowiły wyganiac sie na dworze w najgorsza zawieruche.Dodatkowo padal snieg z deszczem.Przyszli cali mokrzy,tylko stopy mieli suche,bo maja buty z "sympateksem".Na szczescie.
Joanna w moje taki diabel wstepuje prawie co dzien.Na szczescie dzis postanowiły wyganiac sie na dworze w najgorsza zawieruche.Dodatkowo padal snieg z deszczem.Przyszli cali mokrzy,tylko stopy mieli suche,bo maja buty z "sympateksem".Na szczescie.