reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Dziękuje za życzenia dla Wojtka ale znowu nie wiem co jest z tymi suwaczkami bo Wojtuś ur 18 marca tak pisalam jak zakładałam mu suwaczek Z Waszych rad na pewno skorzystam i wprowadzę je juz od dziś tylko Wojtek nie będzie zadowolony a i męża muszę uswiadomic o nowych sposobach postępowania z Wojtkiem odnosnie lekcji Idę szykowac sobie i mężowi obiad Znalazlam w szafce jakis Pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo -ziołowym Winiar .Kiedys kupilam i się w końcu doczekał;-)bo nie używam takich fix-ów gotowych wole sam sos zrobić
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dziękuje za życzenia dla Wojtka ale znowu nie wiem co jest z tymi suwaczkami bo Wojtuś ur 18 marca tak pisalam jak zakładałam mu suwaczek Z Waszych rad na pewno skorzystam i wprowadzę je juz od dziś tylko Wojtek nie będzie zadowolony a i męża muszę uswiadomic o nowych sposobach postępowania z Wojtkiem odnosnie lekcji Idę szykowac sobie i mężowi obiad Znalazlam w szafce jakis Pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo -ziołowym Winiar .Kiedys kupilam i się w końcu doczekał;-)bo nie używam takich fix-ów gotowych wole sam sos zrobić
Powiodzenia Joanna
a co do tego fixa to mi osobiscie nie smakował ;-)
Joanna73
uzależniona od BB
już go nie zrobię mężowi smakował ale mnie nie .Zrobiłam udka w tym fix-ie z ryżem bo mi się nie chciało obierać ziemniakow;-)Koszmarnie sie czuję muszę sie połozyc a może to tak przed śmiercią ?Powiodzenia Joanna
a co do tego fixa to mi osobiscie nie smakował ;-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Co do nauki,to mam Joasiu podobnie z synem.Wszystko,tylko nie lekcje.Po szkole ma 3 razy w tygodniu siatkowe i 2 razy judo i 2 razy angielski.Wraca wczesnie i po prostu musi te lekcje zrobic,bo jak wroci po zajeciach sportowych to nie ma siły.Nieraz musze sie nagadc.Nie chce mu sie uczyc,mysli,ze uda mu sie cale zycie bazowac tylko na inteligencji bez pracy...
Bartek ma telefon na karte i doladowania ma 5 zł lub 20 zł...
Jak uczyl sie tabliczki mnozenia,to pytalam go ile to jest 9 razy 5.Nie wiedzial.A jak zapytalam ile zaplaci za 9 kart do telefonu po 5 zł,to od razu powiedział,ze 45 zł!!!!
Ręce opadaja.
Bartek ma telefon na karte i doladowania ma 5 zł lub 20 zł...
Jak uczyl sie tabliczki mnozenia,to pytalam go ile to jest 9 razy 5.Nie wiedzial.A jak zapytalam ile zaplaci za 9 kart do telefonu po 5 zł,to od razu powiedział,ze 45 zł!!!!
Ręce opadaja.
reklama
Hello babeczki.Ale mnie głowa booooooli.......
Współczuję rozalka:-(
Mnie ostatnio głowa mniej pobolewa, chyba dlatego, że jem mniej słodyczy i piję duuuużo wody niegazowanej