reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Irtasiu te meble ktore dostalas przez pomylke sa przesliczne :tak:i wlasnie taki kolorek ja osobiscie bym wybrala te drugie <jane> nie zabradzo mi podeszly do gustu:confused::sorry2:

Mi też sie podobają Irtasia te meble,ale wiem,że sie nastawiłaś,stąd to rozczarowanie.

Dziękuje za życzenia dla Wojtka ale znowu nie wiem co jest z tymi suwaczkami :no:bo Wojtuś ur 18 marca tak pisalam jak zakładałam mu suwaczek Z Waszych rad na pewno skorzystam :tak:i wprowadzę je juz od dziś tylko Wojtek nie będzie zadowolony :confused:a i męża muszę uswiadomic o nowych sposobach postępowania z Wojtkiem odnosnie lekcji Idę szykowac sobie i mężowi obiad Znalazlam w szafce jakis Pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo -ziołowym Winiar .Kiedys kupilam i się w końcu doczekał;-)bo nie używam takich fix-ów gotowych wole sam sos zrobić:tak:

Dziękuje za życzenia dla Wojtka ale znowu nie wiem co jest z tymi suwaczkami :no:bo Wojtuś ur 18 marca tak pisalam jak zakładałam mu suwaczek Z Waszych rad na pewno skorzystam :tak:i wprowadzę je juz od dziś tylko Wojtek nie będzie zadowolony :confused:a i męża muszę uswiadomic o nowych sposobach postępowania z Wojtkiem odnosnie lekcji Idę szykowac sobie i mężowi obiad Znalazlam w szafce jakis Pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo -ziołowym Winiar .Kiedys kupilam i się w końcu doczekał;-)bo nie używam takich fix-ów gotowych wole sam sos zrobić:tak:

Powiodzenia Joanna :)
a co do tego fixa ;) to mi osobiscie nie smakował ;-)

Moja siostra dzis dostala skierowanie do szpitala na cesarke :tak::-) juz nie umie sie doczekac a mnie tam nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
JA CHCE DO POLSKI:-(

Co do nauki,to mam Joasiu podobnie z synem:baffled:.Wszystko,tylko nie lekcje.Po szkole ma 3 razy w tygodniu siatkowe i 2 razy judo i 2 razy angielski.Wraca wczesnie i po prostu musi te lekcje zrobic,bo jak wroci po zajeciach sportowych to nie ma siły:sorry2:.Nieraz musze sie nagadc.Nie chce mu sie uczyc,mysli,ze uda mu sie cale zycie bazowac tylko na inteligencji bez pracy...:wściekła/y:

Bartek ma telefon na karte i doladowania ma 5 zł lub 20 zł...
Jak uczyl sie tabliczki mnozenia,to pytalam go ile to jest 9 razy 5.Nie wiedzial:no:.A jak zapytalam ile zaplaci za 9 kart do telefonu po 5 zł,to od razu powiedział,ze 45 zł!!!!:szok::-D:-D:-D
Ręce opadaja:sorry2:.

reklama
Do góry