reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No ja też tak myślę.No ale nie wiadomo własnie.I to ma być polityka prorodzinna...No dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 tak A zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r dobrze myślę
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Trzymamy!Kobietki trzymajcie kciuki moja siostra dzisiaj bedzie miec cesarskie ciecie :-)
Malutki ma miec okolo 46 cm i waga miedzy 2480 a 2700 dostal juz lek na rozwiniecie plucek a ona dwie kroplowki na zatrzymanie skurczy
zwiekszy dochody za rok 2007 i juz w tym roku jesli bedziesz skaldac o zasilek rodzinny ma wpływNo dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 tak A zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r dobrze myślę
ja sie wlasnie zastanawiałam czy skorzystac z tej ulgi wlasnie z zwiazku z wychowawczym ale i tak przekraczam te maigiczne 504 zl a nie wierze ze zwieksza ta granice wiec skorzystałam z ulgi
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Irtasiu, powodzenia dla siostry. Trzymam kciuki.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 tak A zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r dobrze myślę
Masz racje Kasiad, w 2009 r. o zasiłek nie będziemy mogły się starać bo juz minie 2 lata
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Irtasiu, powodzenia dla siostry. Trzymam kciuki.
i my trzymamy kciuki!
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kasiad,ma racje.My nie mozemy niestety wykorzystac calej ulgi,bo maz jest na za mala kwote ubezpieczony.Postanowilismy te kwote przeznaczyc na wakacje:-).Musze sie zebrac dzis i wyslac to zeznanie w koncu.
Irtasia trzymamy kciuki!!!!
Irtasia trzymamy kciuki!!!!