reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
dziewczyny właśnie wczoraj sie zorientowałam, że straciłam dostep do zamkniętego:-( jesli mogłabym prosic o przywrócenie mnie do łask i dopisanie do listy lutowych mam z dostępem :-) bedę wdzięczna :-)
no chyba, że nie chcecie, to postaram sie zrozumieć....:sorry2:

a wlasnie dziewczyny, jak to jest z piciem u waszych maluchów? co pija, ile? w trakcie posiłków czy pomiędzy? u mnie z piciem fatalnie-kilka łyczków soku na dzien a tak tylko cyc:zawstydzona/y::-(
Oliwka od czasu biegunki, kiedy jej wciskałam co chwilę kubek z wodą nauczyła się pić więcej. Wcześniej wypijała najwyżej ok 50 ml, a teraz wypija ok 200-250 ml wody lub jakiejść herbatki. Ale nie pije herbatki dziecięcej, bo nie chce pić słodkich herbat, parzę jej ziółka, albo rumianek, albo hibiskus. A dziś jej zaparzyłam melisę, mam nadzieję, że po niej pójdzie mi spać normalnie a nie o 23. Mam nadzieję, że mogę dawać herbatkę z melisy? Jak myślicie?

Kurcze, Oliwce się spodobało rozbieranie i od kilku dni z uporem maniaka zciąga sobie wszystko - natychmiast po zapięciu pampersa odpina rzepy i wymyka się z niego, zciąga sobie papcie, skarpety, spodnie (na szczęście tylko do bioder jest w stanie), odpina sobie spodnie jak ma ogrodniczki, próbuje zciągnąć bluzkę, szarpiąc za kołnierzyk lub zciagacz wokół szyi. A na dworzu zciaga buty :wściekła/y:

reklama
Kurcze, Oliwce się spodobało rozbieranie i od kilku dni z uporem maniaka zciąga sobie wszystko - natychmiast po zapięciu pampersa odpina rzepy i wymyka się z niego, zciąga sobie papcie, skarpety, spodnie (na szczęście tylko do bioder jest w stanie), odpina sobie spodnie jak ma ogrodniczki, próbuje zciągnąć bluzkę, szarpiąc za kołnierzyk lub zciagacz wokół szyi. A na dworzu zciaga buty :wściekła/y:

Milena na szczescie juz nie sciaga sobie butow - chyba sie przyzwyczaila. Za to zaczela ciagnac sie za ubrania - pewnie chce je sciagnac, hi hi.:-D:-D

Do góry