reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Jestem na tej stronce dopiero od poniedzialku, kolezanka mi linka przyslala na gg i kazala sie zalogowac.....cosik znajomych juz tam siedzi:-D:tak:

Ja też się tam zadomowiłam i niestety jet to mała konkurencja dla bb. Moja klasa licealna to na razie 8 osób, ze studiów na razie trochę mniej. Miło jest powymieniać się wspomnieniami i pooglądać zdjęcia z kolegami i przyjaciółmi. Ostatnio znalazłam nawet moja dawną miłość:-D

Ja tą stronę znam już z rok..ale nie jest dla mnie żadną rewelacją, bo ja mam kontakt z ludzmi ze szkoły (szczególnie z tymi co chce :-D) na żywo, przez gg...widujemy się często, ale nie wszyscy na raz...nie miałam zgranej klasy ani w podstawówce, ani w liceum wiec takie spotkanie może będzie realne za jakieś kolejne 10 lat :-D:-D:-D...a moja zgrana paczka zawsze znajdzie czas na mini spotkanie...:tak::tak::tak:

A ja jestem bardzo zadowolona z tej stronki normalnie Ahhh jak sie ciesze .Nawet z osobami co malo ich znalam teraz gadamy jak nigdy przedtem hihihi a to dobre no:-)

reklama
Mysia23 ja ta stronkę też znam od dawna jak powstała jeszcze z brzuchem tam szukałam ludzi :-Dwtedy to była jeszcze nie znana :no: nikogo tam nie było a teraz to stała się tak popularna że im serwer siadał i zwiększyli :-D

Do góry