reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja nie śpię :-) Dopóki młoda się nie obudzi na cyca to posiedzę. Potem pewnie nie będzie mi się chciało z łóżka wychodzić ;-)

Ja obejrzalam tance,a w miedzyczasie dzieci kapałam;-).A teraz mezulek siedzi,ale wyszedl na papierosa.
A tak w ogole dzieci mi powiedziały,ze babcia przy nich pali,jak sa u niej:angry::angry::angry:.A mowila,ze wychodzi...:no:

Ja obejrzalam tance,a w miedzyczasie dzieci kapałam;-).A teraz mezulek siedzi,ale wyszedl na papierosa.
A tak w ogole dzieci mi powiedziały,ze babcia przy nich pali,jak sa u niej:angry::angry::angry:.A mowila,ze wychodzi...:no:

To niedobrze, że Was okłamuje - musicie jej wytłumczyć, że jeśli chce się truć, to nie powinna tego robić przy dzieciach :baffled:

U mnie na szczęście wszyscy niepalący - chociaż kiedyś paliliśmy oboje. Przy pierwszej ciąży udało się zerwać z nałogiem :tak:

No właśnie z palaczami jest straszny problem!! Im nie przegadasz, oni uważają, że są wolnymi ludźmi, a wolność gwarantuje im palenie gdzie im się podoba.... A co z moją wolnością??!! Z tym, że nie mam ochoty tego wdychać??!! Oni niby wiedzą że to szkodzi, ale wydaje im się, że jak stoją metr od dziecka, to ono już nie ma do czynienia z dymem i my przesadzamy, bo przecież oni się odsunęli!!!! Niech wprowadzą zakaz palenia w miejscach publicznych....

reklama
Ja tez jestem za. Tutaj taki zakaz obowiazuje chyba od dwoch lat i jest super. Bedac w ciazy moglam isc ze znajomymi do pubu (oczywiscie tylko na wode lub soczek), i nie musialam wdychc dymu papierosowego. I nie smierdzialam cala papierosami po przyjsciu do domu. Super. to mi sie podoba.

Do góry