reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja też jestem, ale w zasadzie idę już spać. Jutro niestety do pracy muszę się przejść na kilka godzin i czeka mnie pobudka o 6 :-(
O ile moja maruda pozwoli mi spać do tej godziny:sorry:
Dobrej nocy Dziewczyny;-)

Je jestem, bo akurat komp dziś wieczór wolny (Jacek na imprezie)... ale tylko na chwilkę :-( zaraz znikam odpocząć, mam ostatnio sporo stresów w pracy, nie dosypiam, jem w biegu, wszystko w biegu...........

............wczoraj Milenka nam (a właściwie babci) dusiła się częścią puzzla........
Naczyniak zaczął krwawić..........

Dziś pewnie znowu wezmę tabletkę żeby wogóle zasnąć (więcej na zamkniętym)

:-(

............wczoraj Milenka nam (a właściwie babci) dusiła się częścią puzzla........
Naczyniak zaczął krwawić..........

Dziś pewnie znowu wezmę tabletkę żeby wogóle zasnąć (więcej na zamkniętym)

:-(
O rety Joasiek ale jazdy :no:
Ja się zawsze strasznie stresuję, jak Oli się czymś krztusi, mam tak od czasu kiedy traciła parę razy oddech na długo jak była maleńka :-:)-:)-(
Właśnie się zastanawiałam, że tak nagle ucichłaś na BB...

Gosia k23 widziałam jak "rozpracowałaś" jedną laskę na Niemowlakach,oj Ty nasz Lutówkowy detektywie!(no to po Agusi,mamy już dwóch).:-D:-D:-D:-D:-DBystrzaki!

reklama
Do góry