reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

to tak jak już zrobisz opis to nad ta ramką masz
edytor tekstowy a obok podgląd to kilkasz edytor tekstowy i pojawi się napis edytor wizualny;-)
potem poszukaj napisu <galeria>...tu link...</galeria>

i tam wklejasz link

alegrooozq0.png

87325687io5.jpg

chciałam ci pokazać na kopi ale po dodaniu sie zamazuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

link dajesz przez imageshack i wybierasz ten 3 od dołu z napisem obok
Hotlink for Websites

i to tyle ale po każym linku daj jeszcze <br><br>i za tym następny link ;-)

Gosiu bardzo dziękuje...ale największy problem to ja mam właśnie z opisaniem produktu...wkurzają mnie te tagi...i nie umiem kompletnie tego zrobić...co po kolei, itp.

reklama
A ja znowu nie mam czasu...poprawiam swoją magisterkę...eah,:sick::sick: kiedy to sie skończy??:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A kiedy ja nadrobię czytanie i pisanie na forum...??:-(

Gosiu bardzo dziękuje...ale największy problem to ja mam właśnie z opisaniem produktu...wkurzają mnie te tagi...i nie umiem kompletnie tego zrobić...co po kolei, itp.

napisze ci co i jak masz zrobić ;-)po wybraniu kategorii i wgraniu szablonu pojawia sie uzupełnij opis :tak:i te ramki z tym pierścionkiem z niebieskim oczkiem itd..tam wyżej masz puste miejsce do opisania aukcji ale to omijasz i klikasz na dole dalej (w tej ramce nic nie pisz :no: !!!)
i pojawi się powtórnie obrazek z tym pierścionkiem ale tym razem bez tej ramki gdzie masz zrobić opis i znów klikasz dalej

pojawi się napis szablon został załadowany uzupełnij pozostałe dane :tak: i tam masz tą ramkę co dałam ci zdjęcie z tym edytorem wizualnym gdzie wklejasz link między napis galeria ;-)

tylko tym razem zamiast wklejać link kliknij na ten napis edytor wizualny
i pojawi się ta tapeta(szablon) którą załadowałaś i tam kliknij i zrób opis kożystając z górnych guzików podobnych do takich jak piszesz na BB

pokaże ci zdjęcie jak to wyglada mam nadzieje że coś będzie widać ;-)i tam sobie pogrubiasz, powiękzasz lkfyuy itd...opis

aaaanf7.png

Kombinezoniki Majeczki. Jeden z zeszłej zimy, a drugi kupiłam rok temu na tę, a okazało się, ze córcia mi wyrosła. Mogłam wstawić normalne miniaturki, ale dzięki podpowiedziom Gosi mam kilka dużych zdjęć.

napisze ci co i jak masz zrobić ;-)po wybraniu kategorii i wgraniu szablonu pojawia sie uzupełnij opis :tak:i te ramki z tym pierścionkiem z niebieskim oczkiem itd..tam wyżej masz puste miejsce do opisania aukcji ale to omijasz i klikasz na dole dalej (w tej ramce nic nie pisz :no: !!!)
i pojawi się powtórnie obrazek z tym pierścionkiem ale tym razem bez tej ramki gdzie masz zrobić opis i znów klikasz dalej

pojawi się napis szablon został załadowany uzupełnij pozostałe dane :tak: i tam masz tą ramkę co dałam ci zdjęcie z tym edytorem wizualnym gdzie wklejasz link między napis galeria ;-)

tylko tym razem zamiast wklejać link kliknij na ten napis edytor wizualny
i pojawi się ta tapeta(szablon) którą załadowałaś i tam kliknij i zrób opis kożystając z górnych guzików podobnych do takich jak piszesz na BB

pokaże ci zdjęcie jak to wyglada mam nadzieje że coś będzie widać ;-)i tam sobie pogrubiasz, powiękzasz lkfyuy itd...opis

aaaanf7.png

o rany Gosiu wielkie dzięki!!!!!!

reklama
Do góry