reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Justynko witamy tez sie ciesze ze z synkiem juz lepiej ja z Patrykiem to tez przechodzilam oj tez sie strachu najadłam jak mały mi przez rece leciał:szok:

mondaysun.gif
Dziendoberek LUTOWECZKI, tak jak obicalam bede sie pokazywac .
Tak jeszcze wspomne ta trzydniowke, wszyscy dookola, lacznie z lekarzami, mowia nic sie nie martw to taka choroba, kazde dziecko to przechodzi, jak sie okazuje nie kazde. Ale jak tu sie nie martwic jak waszemu dziecku temperatura wzrasta i nie da sie jej zbic, wiecie pewnie same jak my mamy sie zamartwiamy jak cos sie dzieje z naszymi skarbami, przynajmniej ja malo nie zwariowalam . No ale najwazniejsze ze chorubsko poszlo precz.

Kurcze z tym szczypaniem to mnie Alex nieraz dobija, mnie szczypie po twarzy i szyi, i musze przyznac ze nie bezbolesnie, boli jak cholera.
Na stronie glownej BB widzialam artykul o szczypawkach i gryzoniach, moze tam cos pisze jak tego oduczyc. Fakt faktem moze to taki wiek ale np. cora mojej siostry nie szczypala, ciekawe od czego to zalezy??
Nie wie ktoras moze ???

No nic tymczasem zmykam bo Alexik sie obudzil, milo u was znowu goscic. Pozdrowionka i buziaczki.

u nas było nie wiecej niz 40 stopni goraczki przy trzydniówce
jednak wszystko na zbicie temeratury pomagały tylko na chwile
ale po 3 dniach przechodzi i pojawia sie piekna wysypka:-D:-D:-D:-D

Co do szczypania - a i owszem. W pierś, albo w nos (i to skubaniec potrafi tak mnie złapać, że muszę oddychać ustami) - sama nie wiem, co ciekawsze;-) Ale jak odsunę jego rękę, to się nie buntuje, więc wielkiego problemu nie ma

reklama
Do góry