reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

co do brzuszka to ja juz mam spory postaram sie go wkleic niedlugo w watku z bruszkami jak tylko znajde aparat bo u mnie od paru tygodni remont w domku i nie widac konca:confused:

reklama
dzieki dziewczyny za slowa otuchy, troche sie uspokoilam(nie wiem czemu panikuje) :confused: w sumie to w ostatniej ciazy tez pozno poczulam ruchy bo chyba w 20 tc i tez na poczatku byly raczej delikatne. moze poprostu jestem dobrze obtluszczona w miejscach gdzie mnie kopie :) sprobuje dzisiaj polezec na plecach i poczekac na kopniaczki -skoro mowicie ze to dziala, w sumie nie wiem dlaczego sama nie wpadlam na to w koncu w ciaży bylam nie tak dawno i pamietam ze dziecko najwiecej fika jak mamuska odpoczywa. a dajecie jakies foteczki na galerie?? bo jak tam bylam ostatnio to cos nie bardzo widzialam ruch w interesie, nie macie czym sie pochwalic?? nie wierze...:dry:

cześc Aniu, witamy cieplutko wśród gorących lutóweczek:tak: :-D . jak bedziesz miała chwilkę napisz coś więcej o sobie. pozdrowionka:laugh2: u mnie w wielkopolsce zaczyna się piękny dzień:cool2:

czesc aniu zaraz cie dopisze do lutowych mamus
a u mnie nad morzem tez calkiem niezle sie dzien zapowiada sloneczko ladnie zaczyna swiecic:-)

Witam Cię, Aniu!! Bardzo fajnie, że do nas trafiłaś, bo tu naprawdę jest fajnie!!:tak:Tak jakoś lepiej przeżywać to razem!!

reklama
Do góry