reklama
nie rozumiem, nie dosc ze sie znieksztalcilo to jeszcze wkleilo sie 2 razy i ze 3 razy mnie wywalilo... ehh...
http://bacon.umcs.lublin.pl/~marekh/Dziecko/
http://bacon.umcs.lublin.pl/~marekh/Dziecko/
Witam! mam na imię Kasia, mam 36 lat. Jestem tu nowa, jeszcze nie za bardzo się orientuję, jak się tu poruszać. 3 lutego (prawdopodobnie) zostanę mamą poraz czwarty. Mam trójkę już dorastających dzieci. 26 września ide na usg i dowiem się być może czy to chłopiec czy dziewczynka
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witamy Kasiu !
mrs_szaya stronka super !! Jak się skopiuje adres i wklei w pasek wyszukiwania to działa . Ale zgodnie z tym co ten kalkulator sobie tam wylicza to mi wychodzi termin porodu na 19.02.2007 . To cały tydzień wcześniej niż było mówione dotychczas . Cała głupia już jestem Ale mi moje Małe fika !! Uwielbiam to
mrs_szaya stronka super !! Jak się skopiuje adres i wklei w pasek wyszukiwania to działa . Ale zgodnie z tym co ten kalkulator sobie tam wylicza to mi wychodzi termin porodu na 19.02.2007 . To cały tydzień wcześniej niż było mówione dotychczas . Cała głupia już jestem Ale mi moje Małe fika !! Uwielbiam to
cześć witam raz jeszcze ! jestem nowa na forum .... dziś zaczynam 21 tydzień ... a największą radość sprawiają mi kopniaczki dzidzi! (prawdopodobnie chłopiec) w 16 tygodniu poczułam bąbelki a pod koniec 19 kopniaczki ! teraz to kopie jak nie wiem i jest bardzo energiczny/a ... czasem się położe odpocząć a dzidzia wtedy szaleje :-) az nie mogę usnąć ....
mnie często boli dół brzucha i krocze ale podobno wszystko jest oki i tak ma być ! ratuje się no-spa i magnezem B6 tak jak już ktos pisał ...
pozdrawiam Was i trzymajcie sie cieplo
mnie często boli dół brzucha i krocze ale podobno wszystko jest oki i tak ma być ! ratuje się no-spa i magnezem B6 tak jak już ktos pisał ...
pozdrawiam Was i trzymajcie sie cieplo
Hej Tycia nie martw sie takie mocne to koło 19 - 21 tygodnia nadchodzą a poza tym każda z nas ma inne ciało i inaczej sie to odczuwa i w innym czasie wiec cierpliwie czekaj! mi doktor moja powiedziala ze takiego wiercipiety jak moj dzidzius dawno nie widziala hihihi i ze jak bedzie mial 1,5 roku to go nie dogonie ( pisze go bo na 80% chłopiec)
pozdr
pozdr
reklama