reklama
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ehh wczoraj moje samopozucie nie wyglądało najlepiej... cały dzień pobolewał mnie brzuch:sick: ,a zwłaszcza w lewym boku podbrzusze ale nie pachwina i momentami robił się twardy. nieważne że prawie cały czas leżałam,nic to nie pomagało...sama nie wiem co o tym myśleć.... .na wieczór próbowałam dodzwonić się do mojej lekarki ale bezskutecznie, bo jest na urlopie więc to mi już całkowicie odebrało siły i o 20 poszłam spać. zobaczymy jak dziś będzie to wyglądało, troszke jeszcze mnie boli, boję się o dzidzę , mam nadzieję ze wszystko u niej dobrze. przedwczoraj popołudniu byłam u dentysty i dostałam zastrzyk znieczulający ale podobno dla cieżarnych, to chyba nie przez to....? już sama nie wiem co myśleć,, boli was coś czasem czy tylko ja jestem wyjątkiem ?
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Nie martw sie Sawa. Będzie dobrze Zobaczysz. Mnie też czasem pobolewa podbrzusze - moja ginka twierdzi, że to macica rośnie i "ciągnie". U mnie najgorzej jest po jeździe autobusem - Małe strasznie nie lubi tej trzęsawki. Odpoczywaj dużo i się nie martw. Buziaczki i trzymam kciuki.
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Sawa!! Mnie wczoraj też strasznie bolało i to nie tylko brzuszek, ale i kręgosłup. Nasze dzieciątka rosną, naciągają macicę, apoza tym taka pogoda, że żyć się nie chce... Nie martw się, ja cierpiałam z Tobą i wiem że wszystko w porządku.;-)
Sawa nic się nie martw, jeśli boli i brzuch twardnieje bierz nospę- nawet 2 naraz i magnez b6 a powinno być ok
oczywiście trzeba powiedzieć lekarzowi ale w takiej sytuacji gdy nie możesz się dodzwonić bierz taki zestawik i będzie git
oczywiście trzeba powiedzieć lekarzowi ale w takiej sytuacji gdy nie możesz się dodzwonić bierz taki zestawik i będzie git
niesmiało sprobuje dolaczyc do Was po raz kolejny, moze tym razem wytrzymam i bede tez cos pisala bo tak to tylko na szybko Was "podgladam". Mam pytanie czy u kazdej widac ze jest w ciazy i czuje juz znaczne ruchy dzidzi, bo u mnie cos tak kiepsko, troche sie martwie czy wszystko ok bo ruchy dziecka czulam moze trzy razy i to tak jakos malo wyraznie, a wizyta u gin za tydzien dopiero...
Kayja nie uciekaj już i nie chowaj się po kątach pisz śmiało, im nas więcej tym weselej
a co do ruchów to ja mojego szkraba "zmuszam" wieczorkiem jak już się położę żeby mi dał znać że ma się dobrze kładę się na plecach z wyprostowanymi nogami i ręce na brzuch - czasem się udaje
a że jestem w ciąży widać choć większość brzucha to fałdy tłuszczu niestety :/
a co do ruchów to ja mojego szkraba "zmuszam" wieczorkiem jak już się położę żeby mi dał znać że ma się dobrze kładę się na plecach z wyprostowanymi nogami i ręce na brzuch - czasem się udaje
a że jestem w ciąży widać choć większość brzucha to fałdy tłuszczu niestety :/
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
dzieki kobitki jesteście niezastąpione ,odpukać juz mi troszke lepiej dzisiaj, ale musze sie pilnować bo zaraz zaczynam za dużo pracowaćitd bo u mnie ciągle remonty jeszcze.mój monsz jest kochany podobnie jak wy mnie wspiera w tych dolegliwościach ale niestety to mi wcale nie pomaga no bo co on może wiedzieć jak się czuję i czy to normalne ale kocham go za cierpliwość i wytrwałość
kayja nie martw sie ruchami bo na to wygląda ze wśród lutóweczek ja jako jedna z ostatnich zaczełam czuć dzidze a mam suwaczek bardziej do przodu co do innych kobitek tzn czułam może już wcześniej ale nigdy nie byłam pewna czy to już to, zresztą dziewczyny ci potwierdzą, dopiero w tym tygodniu wiem że to dzidzia tak się wierci i wcale nie zawsze to jest odczuwalne ,najczęściej kiedy leżę na pleckach lub jestem w pozycji półleżacej, czasem tak daje popalić że brzuszek delkiatnie drga, wiec głowa do góry nic się nie martw poczujesz
kayja nie martw sie ruchami bo na to wygląda ze wśród lutóweczek ja jako jedna z ostatnich zaczełam czuć dzidze a mam suwaczek bardziej do przodu co do innych kobitek tzn czułam może już wcześniej ale nigdy nie byłam pewna czy to już to, zresztą dziewczyny ci potwierdzą, dopiero w tym tygodniu wiem że to dzidzia tak się wierci i wcale nie zawsze to jest odczuwalne ,najczęściej kiedy leżę na pleckach lub jestem w pozycji półleżacej, czasem tak daje popalić że brzuszek delkiatnie drga, wiec głowa do góry nic się nie martw poczujesz
reklama