reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Madzia24, będę odpowiadać po kawałku, bo jak napisałam wszystko, to mi nie chciało wysłać:baffled:

tzn edycja opcji, przekręciłam :zawstydzona/y:

tu w ostatniej części tego, co się wyświetli trzeba zaznaczyć coś w stylu zaawansowany edytor i zapisać zmiany

teraz jak dam szybką odpowiedź i pod oknem odpowiedzi idź do zaawansowanych, to mam więcej możliwości (różne czcionki, kolory i podkreślenia oraz emotikonki - kwadratowe do dawania w tekście :happy: i okrągłe do nagłówka postu)

Mam nadzieję, że nie namieszałam. I że za parę dni całe forum zacznie działać trochę sprawniej, bo na razie widać, że musi się dotrzeć:eek:
Pozdrawiam;-)

Witam i ja :-) melduję sie w wątku lutowym. pierwszą datę porodu miałam wyznaczona na 24 luty, później z usg została skorygowana na 17 luty. 14 września poczułam pierwsze ruchy i jak mówią do tego dodaje sie 4,5 miesiąca i jest data porodu...także mnoże to być styczeń/luty :D

Hej Demka !! Witaj na forum :-)
Ja termin mam na 26 lutego i póki co jest zgodny z USG. Ale zaintrygowało mnie to co napisałaś o terminie porodu. Ja ruchy poczułam 17 września, więc wg Twojej metody też powinnam rodzić coś na przełomie stycznia i lutego :szok: Skąd znasz ten sposób na obliczenie terminu porodu ? Pozdrawiamy :-D

reklama
witaj demka:happy:
a co do daty porodu i tych kopniaczkow to ja za bardzo bym sie tym nie sugerowala bo w poprzedniej ciazy pierwsze ruchy poczulam w 16 tyg a urodzilam normalnie w 40 tyg 4 dni przed porodem ale kazda ciaza jest inna ...:-)

Do góry