reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

musze o coś zapytać. gdzieś wcześniej już sie chwaliłam że mnie strasznie cycuchy swędzą :p wiecie co jak dzisiaj lekko zdusiłam brodawkę to pojawiły się takie mikro kropeleczki żółtawej wydzieliny czyżby to byłaby tzw siara ??? i czy nie za wcześnie ,macie cos podobnego? ::)

reklama
Ja tak mialam w poprzednich ciazach,ale w koncowych ciazach.Teraz nie chce przyciskac,zeby nie zaczelo leciec wczesniej ;).Mimo,ze bylam po cesarkach,to dzieciaczki od razu byly dostwiane do pierwsi i bylo mleczko ;D.
Od kilku dni dziwnie sie czuje.ponownie jest mi niedobrze,mam nudnosci ...Poza tym nie moge swobodnie siadac na twardym,bo czuje dyskomfort,zeby nie powiedziec lekki bol.Mam wrazenie,ze macica mi sie rociaga,ale wcale to nie jest przyjemne... :mad:

Babeczki, a co ze szkołą rodzenia? Wybieracie się? A jeśli tak, to kiedy? Nie wiem, czy to już szukać, czy jeszcze trochę poczekać.

my z męzem się wybieramy, ale kiedy jeszcze nie wiem ,muszę od mojej szwagierki dostać numer telefonu. :p

witam ida-inek dopisze cie odrazu do listy tylko jak sie zorjentuje jak dziala ta nowa platforma bo narazie to jestem zagubiona

co do siary to jestem w 20 tygodniu i leci mi z jednej brodawki ! podobno to normalne!
a na szkołę rodzenia sie zapisałam ( z mężem) i ruszamy od 24 listopada czyli w 30 tygodniu! zapisaliśmy się do szkoły akredytowanej przez żelazną podobno jest super ! a rodzić chcemy rodzinnie w bielańskim lub bródnowskim
mieszkam w wołominie ale tamtejszy szpital odpada! koleżanka rodziła tam 3 dni temu i nawet papier toaletowy trzeba mieć swój a ja byłam tam 2 razy w ciązy - raz po wypadku samochodowym a raz jak zemdlałam w sklepie i wspominam fatalnie ! tragedia! nie polecam!

reklama
He, he, zmienili nam wygląd forum i od razu nowe lutówki się objawiły :)

Coś nie bardzo mogę się tu odnaleźć. Pewnie przez jakieś 2 dni napisanie nowego posta zajmie mi ze trzy razy tyle czasu, co zwykle :baffled:

Do góry