reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Gosia, gratulacje!!

Nuśka, naprawde super ten kolorek!! tez bym taki chciala. i pewnie za 2 tygodnie polecialabym znow sie zrobic na gwen stefani. jestem uzalezniona od tego koloru:zawstydzona/y:

No wlasnie z tym zwrotem tez jestem ciekawa. bo nam fiskus cholernie duzo zabiera:wściekła/y:

a ja już po raz hohoho hmmm musiałabym zliczyć kto ma z kuzynostwa boich jest ich z 30 :szok: a z najbliższej rodziny to mam od siostry chrześniaka ;-)

aga - pg ja także jestem już dla wielu ciocią i to tylko u dzieci kuzynostwa w najbliższej linii......nawet jeden kuzyn na syna tylko o 6 lat młodszego ode mnie...:-):-):-)
a już!!!!! w marcu zostanę żoną wujka:-p:-p Bratowa Tomka wreszcie jest w ciąży :-D:-D:-D:-D

Była z małą w aptece i widziałam może z 5 lub 6 letnia dziewczynkę w wózku :szok: szczęka mi opadła :eek: zdrowa dziewucha! na chwile zeszła i poszła z babcią do sklepu bo pewnie by się złamał jakby miała na schodek nim wjechać ;-) ale w tym wieku w wózku :confused: po pierwsze był jej za mały kolanami sięgała sobie pod szyję :eek: a po drugie cała zadowolona że ją babcia wiezie:no: chore....

Gosia, gratuluję "ciociowania":-) Ale 60 cm????????? Przecież to dziecko w wieku 2 tygodni będzie nosić rozmiar 68:szok::szok::szok: Michaś dorósł do niego po ładnych kilku miesiącach:tak::-D
A ja wczoraj zostałam przyszywaną ciocią - moja najlepsza kumpelka urodziła Stefana:-)

Gosia jak Paulina mała ok. 2,3 roku, miałam wkazanie lekarskie, żeby jak najmniej chodziła, miałam wozić ją jak najwięcej wózkiem. A też wyglądała na zdrową na pierwszy rzut oka. Może w jej przypadku też tak było :confused::confused::confused:
Jesli jednak ktoś wozi tak długo zdrowe dziecko, to jest rzeczywiście chore.

Gosia jak Paulina mała ok. 2,3 roku, miałam wkazanie lekarskie, żeby jak najmniej chodziła, miałam wozić ją jak najwięcej wózkiem. A też wyglądała na zdrową na pierwszy rzut oka. Może w jej przypadku też tak było :confused::confused::confused:
Jesli jednak ktoś wozi tak długo zdrowe dziecko, to jest rzeczywiście chore.

może i tak w jej przypadku było kto wie :eek: ale i tak powinna mieć w takim razie dostosowany do swojego wieku wózek jeśli jest taka potrzeba a nie kolana przy twarzy :confused:

reklama
No to GRATULUJĘ wszystkim ciocią, ja od 15 lat jestem ciocią (syn mojej siostry) i nic się nie zmieniło od tej pory (w rodzinie), bo oprócz tego to kilka koleżanek urodziło więc jestem taką przyszywaną cioteczką :-)

Do góry