reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Mam pytanie do mam karmiacych piersia, ktorych dzieci maja juz zabki. Czy Was tez bola piersi podczas karmienia? Moja Milka bardzo przysysa mi sie do piersi, wrecz czasami czuje jakby wbijala mi sie zabkami w piers,co bardzo boli. Nie wiem jak to zmienic, moze Wy macie jakis pomysl.

reklama
Mnie w ogole nic nie boli:no:.W ogole nie odczuwam,ze Konradek ma zeby.Jak ich jeszcze nie mial,a nie chcial piersi,to potrafil mi ja scisnac.Teraz zupelnie nie.Zreszta nie ma mnie co bolec,bo od dołu(gdzie ma zeby)łapie mi piers jezykiem.Moze Twoja Mileczka zaciska same zabki juz bez jezyczka.Moze zobacyzła,ze i tak jej leci,a ma chyba łatwiej...?
Sama nie wiem.I nie mam pojecia co Ci porradzic?:baffled:

Mimo wszystko dzieki Tycia. Nie wiem, moze to z powodu kolejnego zabka, ktory Milce wyrasta. Wczesniej tez jak pierwsze zabki jej wyrastaly, to ona przygryzala mi cyca, co najwidoczniej przynosilo jej ulge.

Mam pytanie do mam karmiacych piersia, ktorych dzieci maja juz zabki. Czy Was tez bola piersi podczas karmienia? Moja Milka bardzo przysysa mi sie do piersi, wrecz czasami czuje jakby wbijala mi sie zabkami w piers,co bardzo boli. Nie wiem jak to zmienic, moze Wy macie jakis pomysl.
Mnie bolały jak Kubie wychodziły ząbki.Teraz już nie,jest bardzo delikatny(a ma już 6 zębów).:-D:tak::-D:tak::-D

reklama
Do góry