reklama
za obciecie 10 zl....a za farbowanie z pasemkami i z obcieciem 40......
zle sie wczesniej wyrazilam
tak tak to i tak tanio
ja byłam u mnie w okolicy jak mała miała 2 miesiące to płaciłam ścięcie z balejażem 90zł a jak mieszkałam jeszcze gdzie indziej to płaciłam 150zł ścięcie z balejażem (jeden kolor) ale szczerze to to 90zł to były pieniądze wyrzucone w błoto fatalnie mi zrobiła nie mogłam spiąć włosów w kitkę bo miałam nierówno rozjaśniacz nałozony i warstwę włosów mi omineła bo mam ich sporo i nie chciało jej się robić i wymachała mi w 4 godziny a tam gdzie płaciłam 150zł to jak szłam na 11.00 to wychodziłam o 20.00 do domu tyle roboty mieli przymnie i to dwie babki mi robiły ale wychodziłam w 100% zadowolona
mysia23
mama dwójeczki
No Nuśka rewelacja!!!!!!
Ja sama chciałam taki kolorek, ale na początku strzeliłam sobie ciemniejszy i teraz nie mogę go rozjaśnić...bo fryzjerka mi powiedziała, ze jak nałoży mi rozjaśniacz to włosy zrobią mi sie "gumowe"
A to, ze na rozjaśniaczu farba trzyma sie znacznie krócej to jest powszechnie znane i to z tego względu wam dziewczyny farba schodzi..
A ja idę do fryzjera w sobotę, strzelić sobie fryzurkę na wesele
Ja sama chciałam taki kolorek, ale na początku strzeliłam sobie ciemniejszy i teraz nie mogę go rozjaśnić...bo fryzjerka mi powiedziała, ze jak nałoży mi rozjaśniacz to włosy zrobią mi sie "gumowe"
A to, ze na rozjaśniaczu farba trzyma sie znacznie krócej to jest powszechnie znane i to z tego względu wam dziewczyny farba schodzi..
A ja idę do fryzjera w sobotę, strzelić sobie fryzurkę na wesele
Ale Gosia, 9 godz. na zrobienie wlosow to tez lekka przesadachyba by mnie szlak trafil...rozumie ze chcialy dobrze zrobic ale dobrze tez nie znaczy dlugo....
chociaz rozumie ze masz bardzo geste wlosy..tak??
gęste to mało powiedziane z 3godziny nakładania potem czekanie az zjaśnieją a mam ciemnie włosy potem poprawianie tam gdzie kiepsko się rozjasniają kładą mocniejszy rozjaśniacz a potem mycie ścięcie i suszenie i lekkie ułozenie i czas zlatuje ale powiem szczerze że robią bardzo dokładnie nic na odpieprz
o 20.15 zostałam ciocią chłopca imie jeszcze nie znane ;-) 60cm długości waga 4150g poród naturalny bez nacięcia (drugie dziecko jego mama czyli moja kuzynka ważyła przed ciążą z 55 kg i może z 10 przytyła nie wiem gdzie ona go schowała ;-));-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
GOSIA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
nuska bardzo ladnie wygladasz w nowej fryzurze i kolorze!
ja niemieckim; tureckim i innym fryzjerom tu nie ufam i zawsze jade do domu bo tam mam super fryzjera, potrafil nawet z czarnych wlosow zrobic mi blond (i to ladny blond a nie jakis pomarancz) pasemka, raz wyszly troche zielone ale todlatego ze wczesniej zrobilam sobie chna (ch?samo h??)- nigdy wiecej!!!! po niej mialam wlosy zlepione porazka...no ale wracajac do fryzjera to znow musialabym isc...inie wiem czy do polski czy tu ryzykowac (raz zaryzykowalam w marcu i byla to porazka totalna stad ta niechec...) zwalszcza ze moj fryzjer ma zamiar wyemigrowac....i nie doNiemiec... niestety
nuska bardzo ladnie wygladasz w nowej fryzurze i kolorze!
ja niemieckim; tureckim i innym fryzjerom tu nie ufam i zawsze jade do domu bo tam mam super fryzjera, potrafil nawet z czarnych wlosow zrobic mi blond (i to ladny blond a nie jakis pomarancz) pasemka, raz wyszly troche zielone ale todlatego ze wczesniej zrobilam sobie chna (ch?samo h??)- nigdy wiecej!!!! po niej mialam wlosy zlepione porazka...no ale wracajac do fryzjera to znow musialabym isc...inie wiem czy do polski czy tu ryzykowac (raz zaryzykowalam w marcu i byla to porazka totalna stad ta niechec...) zwalszcza ze moj fryzjer ma zamiar wyemigrowac....i nie doNiemiec... niestety
reklama
Gratulujemy cioci Gosi!!!
Ja zostanę pierwszy raz ciocią w grudniu Kuzynka będzie miała Marysię :-)
a ja już po raz hohoho hmmm musiałabym zliczyć kto ma z kuzynostwa boich jest ich z 30 a z najbliższej rodziny to mam od siostry chrześniaka ;-)