reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
za obciecie 10 zl....a za farbowanie z pasemkami i z obcieciem 40......
zle sie wczesniej wyrazilam:-p

tak tak to i tak tanio :-D

ja byłam u mnie w okolicy jak mała miała 2 miesiące to płaciłam ścięcie z balejażem 90zł a jak mieszkałam jeszcze gdzie indziej to płaciłam 150zł ścięcie z balejażem (jeden kolor) ale szczerze to to 90zł to były pieniądze wyrzucone w błoto :wściekła/y: fatalnie mi zrobiła nie mogłam spiąć włosów w kitkę bo miałam nierówno rozjaśniacz nałozony i warstwę włosów mi omineła bo mam ich sporo i nie chciało jej się robić i wymachała mi w 4 godziny :wściekła/y: a tam gdzie płaciłam 150zł to jak szłam na 11.00 to wychodziłam o 20.00 do domu :zawstydzona/y: tyle roboty mieli przymnie i to dwie babki mi robiły ale wychodziłam w 100% zadowolona :zawstydzona/y:

No Nuśka rewelacja!!!!!!
Ja sama chciałam taki kolorek, ale na początku strzeliłam sobie ciemniejszy i teraz nie mogę go rozjaśnić...bo fryzjerka mi powiedziała, ze jak nałoży mi rozjaśniacz to włosy zrobią mi sie "gumowe"

A to, ze na rozjaśniaczu farba trzyma sie znacznie krócej to jest powszechnie znane:tak::tak: i to z tego względu wam dziewczyny farba schodzi..

A ja idę do fryzjera w sobotę, strzelić sobie fryzurkę na wesele

Ale Gosia, 9 godz. na zrobienie wlosow to tez lekka przesada:szok::szok::szok:chyba by mnie szlak trafil...rozumie ze chcialy dobrze zrobic ale dobrze tez nie znaczy dlugo....
chociaz rozumie ze masz bardzo geste wlosy..tak??:tak:

Ale Gosia, 9 godz. na zrobienie wlosow to tez lekka przesada:szok::szok::szok:chyba by mnie szlak trafil...rozumie ze chcialy dobrze zrobic ale dobrze tez nie znaczy dlugo....
chociaz rozumie ze masz bardzo geste wlosy..tak??:tak:

gęste to mało powiedziane :-D:-D z 3godziny nakładania potem czekanie az zjaśnieją a mam ciemnie włosy potem poprawianie tam gdzie kiepsko się rozjasniają kładą mocniejszy rozjaśniacz a potem mycie ścięcie i suszenie i lekkie ułozenie i czas zlatuje :tak: ale powiem szczerze że robią bardzo dokładnie nic na odpieprz :tak:

o 20.15 zostałam ciocią chłopca imie jeszcze nie znane ;-) 60cm długości waga 4150g poród naturalny bez nacięcia :szok:(drugie dziecko :tak:jego mama czyli moja kuzynka ważyła przed ciążą z 55 kg i może z 10 przytyła nie wiem gdzie ona go schowała ;-));-)

GOSIA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak:

nuska bardzo ladnie wygladasz w nowej fryzurze i kolorze!:-D:tak:

ja niemieckim; tureckim i innym fryzjerom tu nie ufam i zawsze jade do domu bo tam mam super fryzjera, potrafil nawet z czarnych wlosow zrobic mi blond (i to ladny blond a nie jakis pomarancz) pasemka, raz wyszly troche zielone ale todlatego ze wczesniej zrobilam sobie chna (ch?samo h??)- nigdy wiecej!!!! po niej mialam wlosy zlepione porazka...no ale wracajac do fryzjera to znow musialabym isc...inie wiem czy do polski czy tu ryzykowac (raz zaryzykowalam w marcu i byla to porazka totalna stad ta niechec...) zwalszcza ze moj fryzjer ma zamiar wyemigrowac....i nie doNiemiec... niestety:-p

reklama
Do góry