reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja jutro mam wizyte u gin i zaczynam powoli schizować zupełnie nie wiem dlaczego też tak macie :(?
jak widze na wizycie maleństwo na usg to sie wyciszam na pewien czas ale tak ze dwa dni przed każdą wizytązaczynam się zastanawiać czy szystko oki itd... :-[ mam nadzieję że przyjadę taka ;D, trzymajcie kciukasy.papa

reklama
sawa13 trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze, na pewno :)

ja to się zastanawiam czasami czy nadal jestem w ciąży ;) jakoś tak nie czuję się ciążowo ::) wtedy się kładę i nakłaniam Okruszka do pobrykania, czasem się udaje ;D

nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień, co tu robić ::) ??

bleee :D

mam lenia straszliwego, nic mi się nie chce, Izka z nianią a ja miałam posprzątać ugotować obiad i iść na pocztę i do sklepu po farby do pokoju dla starszej siostrzyczki ;D ale siedzę i nic nie robię, nawet do łązienki mi się wstać nie chce, ciekawe ile jeszcze mój pęcherz to zniesie ::) :p

reklama
hehe umyłam naczynie i poszłam do sklepu - wydałam 180 zeta na farby :mad: szit
a gdzie cała reszta jeszcze ??? czy to wszystko musi być takie drogie???
na szczęście mam zdolnego męża i sam wszystko porobi, no i mebelki dla Izki też ;D ;D ;D

Do góry