reklama
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
witamy Joasiek wsród nas.
dzieki dziewczyny za zainteresowanie, ja w poniedziałek też coś spróbuję sie dowiedzieć u siebie w pracy i też dam znać.
ja mam 25h a planu jescze nie mam bo pewnie sama go bede układać u nas tak zawsze bo nie jestem zależna od językowców, informatyków wf-stów itd...
pozdrawiam
dzieki dziewczyny za zainteresowanie, ja w poniedziałek też coś spróbuję sie dowiedzieć u siebie w pracy i też dam znać.
ja mam 25h a planu jescze nie mam bo pewnie sama go bede układać u nas tak zawsze bo nie jestem zależna od językowców, informatyków wf-stów itd...
pozdrawiam
Ele
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
elo dziewczątka jak tam samopoczucie, ja przez caly czas sie zastanawiam jak to bedzie skoro już teraz jestem na zwolnieniu to czy po urodzeniu będę miała krótszy okres macierzyństwa bo poweim szczrze że coś mi się kiedyś obiło o uszy ale nie wiem dokładnie o co to chodził jakbyście coś wiedziała to dajcie znać .
Ele
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Hej Sawa powiem ci szczerze ze moim zdaniem czuję ruchy fakt że nie czuję ich co dzień
,że to nie są ruchy regularne ale wydaje mi się że to są wlaśnie ruchy mojego maluszka , jak byłam na ostatniej wizycie to powiedziałam mojemu lekarzowi że wydawało mi się że czułam ruch dziecka a to był dopiero 16 tydzień to mój lekarz uśmiechnął się do m nie i powiedział że to na pewno nie były ruchy ze musiało mi się zdawać bo to za wc ześnie opk ,ale teraz tez czuje takie same nie wiem jak to opisać plum ))hihiih nie wiem ale to na pewno nie przelewa mi się w jelitkach tego jestem pewna . Teraz mam taką fajną lekturkę"w oczekiwaniu na dziecko"i tam wlasnie jest opiasne ze tak się czuje pierwsze ruchy dzieciaczka )))A tak z ciekawości w którym jesteś tygodniu??
,że to nie są ruchy regularne ale wydaje mi się że to są wlaśnie ruchy mojego maluszka , jak byłam na ostatniej wizycie to powiedziałam mojemu lekarzowi że wydawało mi się że czułam ruch dziecka a to był dopiero 16 tydzień to mój lekarz uśmiechnął się do m nie i powiedział że to na pewno nie były ruchy ze musiało mi się zdawać bo to za wc ześnie opk ,ale teraz tez czuje takie same nie wiem jak to opisać plum ))hihiih nie wiem ale to na pewno nie przelewa mi się w jelitkach tego jestem pewna . Teraz mam taką fajną lekturkę"w oczekiwaniu na dziecko"i tam wlasnie jest opiasne ze tak się czuje pierwsze ruchy dzieciaczka )))A tak z ciekawości w którym jesteś tygodniu??
bedziesz miala normalny urlop macierzynski ja zeszla ciaze od 11 tyg bylam na zwolnieniu i po urodzeniu mialam normalny urlop macierzynskiEle pisze:elo dziewczątka jak tam samopoczucie, ja przez caly czas sie zastanawiam jak to bedzie skoro już teraz jestem na zwolnieniu to czy po urodzeniu będę miała krótszy okres macierzyństwa bo poweim szczrze że coś mi się kiedyś obiło o uszy ale nie wiem dokładnie o co to chodził jakbyście coś wiedziała to dajcie znać .
teraz jestem jeszcze na urlopie wychowawczym i jak urodze nie wiem wlasnie czy mi przysluguje urlop macierzynski czy zasilek macierzynski ten drugi wiem ze jest krotszy o 2 tyg jezeli ktoras z was sie orientuje to bede wdzieczna za jakiekolkwiek informacje
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Tu masz link http://www.infoobywatel.gov.pl/psu/3_8/3_3_1/3_3_11/
Wczoraj nasz dzidziuś dostał od cioci piękną zimową czapkę i parę innych ciuszków . To nas zmobilizowało i dzisiaj zrobiliśmy z mężem małe przemeblowanie w szafach, żeby wygospodarować ze dwie wolne półki dla maluszka. Zaczynamy się powoli zastanawiać, gdzie będzie stało łóżeczko i jakie zmiany trzeba będzie zaprowadzić w umeblowaniu mieszkanka. Do tej pory było przystosowane wybitnie dla dwojga dorosłych i tyle. A mieszkanko niby nie takie strasznie małe, ale pokoik, który przeznaczamy dla dziecka, jest raczej mało ustawny (zresztą nasza sypialnia też :)
reklama