bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
Dziewczyny,
Witajcie, jestem z marcowek i mam wielka prosbe. Jako,ze juz troche doswiadczylyscie jazdy spacerowkamiomozcie mi znalezc dobry wozek spacerowke zeby:
1. mial skretne, pompowane kola
2. mozna byloby ewentualnie doczepic do niego kiedys gondolke
(ale niekoniecznie)
3. rozkladal sie do pozycji lezacej(nie pollezacej)
4. nie byl chorendalnie drogi
5. byl w miare lekki(wiem,ze przy pompowanych kolach to raczej niemozliwe, ale moze...)
6. mial przekladana raczke
7. stabilny podnozek
8. no i ladnie wygladajacy
moze slyszalyscie o takim bo moj deltim mnie wkurza i mysle nad sprzedaniem go a kupieniem czegos innego.
Moglybyscie mi dac odpowiedz na privie lub BOGDA212@WP.PL poniewaz nie zawsze do Was zagladam a licza sie dla mnie wszystkie cenne rady i zadnej nie chce przeoczyc!
dzieki i zycze milego dnia
Witajcie, jestem z marcowek i mam wielka prosbe. Jako,ze juz troche doswiadczylyscie jazdy spacerowkamiomozcie mi znalezc dobry wozek spacerowke zeby:
1. mial skretne, pompowane kola
2. mozna byloby ewentualnie doczepic do niego kiedys gondolke
(ale niekoniecznie)
3. rozkladal sie do pozycji lezacej(nie pollezacej)
4. nie byl chorendalnie drogi
5. byl w miare lekki(wiem,ze przy pompowanych kolach to raczej niemozliwe, ale moze...)
6. mial przekladana raczke
7. stabilny podnozek
8. no i ladnie wygladajacy
moze slyszalyscie o takim bo moj deltim mnie wkurza i mysle nad sprzedaniem go a kupieniem czegos innego.
Moglybyscie mi dac odpowiedz na privie lub BOGDA212@WP.PL poniewaz nie zawsze do Was zagladam a licza sie dla mnie wszystkie cenne rady i zadnej nie chce przeoczyc!
dzieki i zycze milego dnia