reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Foty będą jutro, jak .Artur mi zgra na komputer. Teraz siedzę na nootebooku, który juz ledwie zipie (12 %).
Dziś Paulina i Patryk wrócili z obozu po 2 tygodniach i Oliwka ich poznała Byłam prawie pewna, że nie pozna. A ona tylko kilka sekund konsternacji i uśmiech od ucha do ucha, no i zaczęła do nich rączki wyciągać :-)
Ale fajnie:-)Dziś Paulina i Patryk wrócili z obozu po 2 tygodniach i Oliwka ich poznała Byłam prawie pewna, że nie pozna. A ona tylko kilka sekund konsternacji i uśmiech od ucha do ucha, no i zaczęła do nich rączki wyciągać :-)
Tosia też rozpoznaje najbliższych, ale nie wiem dlaczego płacze jak widzi braci Tomka- są bliźniakami i czy Łukasza widzi, czy Michała, to płacze. Dziwne, bo nawet na widok obcych tak nigdy nie reaguje.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
dziś Joasiek chyba zabalowała na pół-urodzinkach Milenki, bo w ogóle jej nie było widać...
mysia23 nie było mnie widać troszkę dłużej, bo chyba od poniedziałku ale miło, ze ktoś zauważył moją nieobecność
Robiliśmy remont dużego pokoju i komp był odłączony przez ten czas. 2 godzinki temu wreszcie skończyliśmy ale jestem okropnie zmordowana po tym tygodniu. Jacek nie mógł wziąć wolnego, więc żeby się nie grzebać miesiąc, to 3/4 roboty odwaliłam sama a Milenką zajmowała się w tym czasie moja mama. Samo gipsowanie nierównej ściany i jej szlifowanie zajęło mi 2 dni Potem malowanie, wczoraj w nocy kładliśmy wykładzinę (5x5,5 metra - masakra ) a dzis poskręcaliśmy w końcu meble i to już prawie koniec remontu :-) Jeszcze tylko zostało mi poprzenoszenie i poukładanie ponad ośmiuset książek na regałach co mi pewnie zajmie ze 2 dni i gotowe :-)
A Nasze suwaczki, z tego co widzę, to same wróca na swoje miejsce, więc nie musicie w nich nic grzebać
reklama