Miśka 5
Mamy lutowe'07
Na szczęście mnie nie skręca, a ból da się przeżyć, czyli może jednak nie wyrostek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No może troche żle się wyraziłam,bardziej nietolerancja niż alergia.rozalka a na co Kuba mial alergie?jak ja stwierdziliscie? bo Laila ma ciemieniuche juz od jakiegos czasu i nic nie pomaga, lekarz stwierdzil ze sama przejdzie....a ja sama nie wiem co o tym myslec....
Spróbuj sposobu Kasiad na pozbycie się ciemieniuchy,ja robiłam podobnie.A jak i to nie pomoże to warto przyjrzeć się diecie.dzieki Rozalka u Laili to tylko ciemienucha i wcale jej nie przeszkadza (chyba) bo sie nie drapie, na ciele nie ma zadnych zmian, wiec moze to nie jest nietolerancja...ale moze czekolade powinnam wyeliminowac....aby sie przekonac....
Muszą uważać na to masło dzieci ze skazą(może dostać się do ust poprzez rączki).Dobra jest też podgrzana oliwa,a na to czapeczka.Na ciemieniuchę najlepszy jest sposób naszych prababek czy babćPosmarować grubo masłem, zostawić na kilka minut, dopiero delikatnie wyczesać, a na koniec umyć i jeszcze raz grzebień. Na drugi dzień powtórka, aż do skutku. Pomaga, niejedna już sprawdziła, ja też 11 lat temu
![]()