reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miałam się jeszcze zapytac was dziewczyny tych które dostały okres czy było normalnie jak prze porodem ? bo ja niby dostałam wczoraj jak byłam u teściowej haha ale z 2 kropelki i dziś z jedna i sama nie wiem czy jeszcze bedę mieć mocniej czy jak na pierwszy raz po porodzie to norma ?

U mnie było podobnie, dosłownie parę kropelek w ciągu 3 dni. A na drugi okres czekałam 44 dni:szok: i było jeszcze skąpiej. w sumie jeżeli chodzi o intensywność, to mogłoby tak pozostać do końca:-D, ale długość cyklu mogłaby się ustabilizować:tak:

reklama
Co do powrotu do pracy, mi zabrakło 4 dni do końca roku szkolnego. Napisałam już podanie o 2 dni opieki nad małą, a pozostałe 2, chyba na zwolnienie muszę pójść, bo co innego.
Bibinka moja księgowa zapytana o odbiór tych dni za ferie, stwierdziła, że się nie należą. Teraz mam mętlik w głowie, no chyba by mnie nie wprowadzała w błąd, chociaż kto to wie:sick:

ojjjjjjjjj:zawstydzona/y:
jak miło
dziekuje wszystkim za zyczonka
KOCHANE JESTESCIE WSZYSTKIE:tak::tak::tak::tak::tak:
T jeszcze nie było wiec jest nadzieja ze zapomniała (mysli ze to inny dzien:-D)

Dziewczyny mam ogromny problem, bo ciagle wlącza mi sie jakiś "error microsoft"taka ramka i nie moge otwierac pewnych naszych wątków:angry:wkurza mnie to strasznie:angry:hmm nie wiem co robic, miała któras z was taki problem???prosze pomożcie!!!!

Agusiu życzę Ci wszystkiego co najlepsze, radości, szczęścia i pogody ducha:-)

Mój okres wczoraj był obfity w może 10 kropelek - i na tym się skończyło:-p Jak na pierwszy raz po porodzie to chyba całkiem nieźle;-)

Miśka 5 to ja juz nic nie rozumiem...mnie tak księgowa powiedziala,ale teraz jest na zwolnieniu i nic się nie dowiem,a moja dyrekcja jest taka,że jakby mogła to by i wakacje nam zabrała..,więc nie wiem co bedzie z tymi dwoma tygodniami.czekam na odpowiedź,ale doprosić sie nie mogę.ja w razie czego pojadę na zakończenie roku z małą i tyle.pokaże sie na 15 minut i wracam

dodam jeszcze,że w każdej szkole jest inaczej.mojemu mężowi socjalne liczyli korzystniej,bo dzielili na 3 osoby,a u mnie na 2 osoby...

reklama
Do góry