reklama
Czy dużo poicie swoje dzieciaczki w ten upał? I czym? Wodą, wodą z glukozą, herbatkami??
Do tej pory dawalam jej 1 herbatke dziennie - 100ml, ale dzis dam wiecej, jest naprawde gorąco.
Moja w większości tylko pierś i dość często ją przystawiam i staram się jej wciskać herbatkę ale nie chce wypije może z 10ml przez cały dzień widocznie musi pierś jej starczać i z piersi się naje i napije
Parasolkę zamontowałam dziś po raz pierwszy (wiatru niet, tylko takie lekkie podmuchy co pół godziny ), wygląda stabilnie. Sama parasolka na pewno się przy wietrze nie będzie ruszać, ew mocowanie może się przekręcać (ale ja mam używaną i mocowanie jest nieco zużyte). Ale zawsze można dokręcić mocniej. Jak nie będzie dużego wiatru, to nie powinno być problemu
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ja narazie jestem solidnie chora wiec w te upały nawet nie wychodzę z małą a mam juz serdecznie dośc bo na trzeciem antybiotyku jestem:-baffled:. a co do parasolki to już dokupiłam i testowałam w wietrzne dni bardzo...
sama w sobie gdy dobrze dokręcona to sie nic nie dzieje ale kiedy miałam rozłożoną i czasem bardzo mocno zawiało to wywalało ja w drugą stronę tak jak to czasem dzieje się z naszymi parasolami ale generalnie i tak polecam bo przynajmniej nie trzeba kręcić tyle wózkiem
sama w sobie gdy dobrze dokręcona to sie nic nie dzieje ale kiedy miałam rozłożoną i czasem bardzo mocno zawiało to wywalało ja w drugą stronę tak jak to czasem dzieje się z naszymi parasolami ale generalnie i tak polecam bo przynajmniej nie trzeba kręcić tyle wózkiem
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasia ja kupilam herbatke jablko i melisa ale bobovity i ona jest bez cukru
a Makrela pije ok 300 ml plynow dziennie, glownoie wode, ale jest karmiona butla.
LIL KATE dlaczego MAKRELA??????
agusia9915
Matka wariatka
Dzięki Sawa.
Własnie wyczytałam, że jedna ze Stycznióweczek jest w 15 tygodniu ciąży
hehe grudniowka tez
ja ide dopiero za tydzin do gina ale mam nadzieje ze nie bedzie za pózno
agusia9915
Matka wariatka
ide spac bo moj maz na 3 do pracy idzie(przez ten upał- beda most przesuwac ) i musze wstac o 2 zeby sie wyrobic ze wszystkim :sick:
nie wiem jak on sobie poradzi ze złamanaym palcem w pracy ale to juz jego broszka jak chce niech idzie
jego praca bedzie jutro polegała na laniu duzej ilosci LUDWIAK (płyn do naczyn) na teflon zeby most sie przesuwał do przodu(jakas nowa tehnologia budowy mostów ,pierwszy w Europie)
nie wiem jak on sobie poradzi ze złamanaym palcem w pracy ale to juz jego broszka jak chce niech idzie
jego praca bedzie jutro polegała na laniu duzej ilosci LUDWIAK (płyn do naczyn) na teflon zeby most sie przesuwał do przodu(jakas nowa tehnologia budowy mostów ,pierwszy w Europie)
reklama
Agusia, hehe. Zwykły Ludwik
Ja dziś cos nie mogę spać od 7 rano. Dzieciątko bawi się zabawkami w łóżeczku, więc trochę ogarniam mieszkanie, zmieniłam już pościel. Muszę jeszcze ciuchy z szafy do szuflady pod łóżeczkiem wrzucić letnie a z szufady większość ciepłych już idzie w odstawkę.
Ja dziś cos nie mogę spać od 7 rano. Dzieciątko bawi się zabawkami w łóżeczku, więc trochę ogarniam mieszkanie, zmieniłam już pościel. Muszę jeszcze ciuchy z szafy do szuflady pod łóżeczkiem wrzucić letnie a z szufady większość ciepłych już idzie w odstawkę.