reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Owszem zniknie.Starszego synka odstawilam z dnia na dzien i nic nie sciagalam.Piersi jak balony mialam przez 2 dni i wszytko sie wchlonelo.Byłam mloda i głupia i moglam sie nabawic zapalenia.
Nie wiem czy to najlepszy pomysl z tymi bandazami
Nie wiem czy to najlepszy pomysl z tymi bandazami
Ktoś wie, jak się można zarazić trzydniówką? Dziś idziemy na szczepienie, a wczoraj byliśmy na spacerze z moją siostrzenicą, która wieczorem dostała gorączki i najwyraźniej jest to właśnie trzydniówka. Niby dzieci bezpośredniego kontaktu nie miały, ale ja Maję a to na huśtawkę posadziłam, a to wzięłam za rączkę... Nie wiem, czy mogłam przenieść zarazki ma Misia? Powiem lekarce, niech ona oceni ryzyko...
Ol, ja niestety Ci nie pomogę, żadne z moich dzieci nie miało nigdy trzydniówki. Ale zapytaj lekarza, on Ci na pewno pomoże.
Dziewczyny mam pytanie do Was: jak zachowują się parasolki przeciwsłoneczne przyczepione do wózka na wietrze Planuje dzis zamówić ale jeszcze się waham, bo boję się, że jak zawieje wiatr to parasolka będzie mi latać na wszystkie strony
Dziewczyny mam pytanie do Was: jak zachowują się parasolki przeciwsłoneczne przyczepione do wózka na wietrze Planuje dzis zamówić ale jeszcze się waham, bo boję się, że jak zawieje wiatr to parasolka będzie mi latać na wszystkie strony
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wlasnie tez sie przygladam parasoleczkom, na razie tylko patrzxe jak zachowuja sie na wózkach.Wyglada na cos przydatnego bo mozna ustawic pod dowolnym kątem chroniąc malucha przed swiatlem, zamiast manewrowac wózkiem.
Czy dużo poicie swoje dzieciaczki w ten upał? I czym? Wodą, wodą z glukozą, herbatkami??
Do tej pory dawalam jej 1 herbatke dziennie - 100ml, ale dzis dam wiecej, jest naprawde gorąco.
Czy dużo poicie swoje dzieciaczki w ten upał? I czym? Wodą, wodą z glukozą, herbatkami??
Do tej pory dawalam jej 1 herbatke dziennie - 100ml, ale dzis dam wiecej, jest naprawde gorąco.
reklama