reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Testery nie są napełniane perfumami takimi jak są w normalnej sprzedaży, mają więcej spirytusu, a więc szybciej rozwija się zapach, ale też jest bardziej ulotny.

reklama
hej dziewczyny, czy mnie jeszdcze pamietacie;-)
mam popsuty komputer. juz od 2 tygodni, mam nadzieje ze na dniach mi naprawia... wpadlam na chwilke do cafejki internetowej zeby dac znak ze zyje... i ze baaaaaaaardzo za Wami tesknie!!!!
nawet mi sie snilyscie!!!
do napidsania wkrotce...
a..jeszcze Wam powiem ze jestem zalamana bo bylismy dzis na wazeniu i Laila w ciagu 5 tygodni przybyla tylko o 300g!!!! a mleko mam, tylko widac jakos kiepskie pewnie po tym wstretnym cerazette... za 2 tygodnie ide do lekarza mna kontrole wagi...i jak nie przybedzie to albo tabletki w odstawke (tylkko czy tro one sa powodem malego przyrostu wagi nie wiem do k0onca ale raczej tak..) albo zacczne dokarmiac...rycze dzis caly dzien.............:sick:

Ja podejrzewam Patch, że to jednak podróbka. Oryginalnego perfumu nikt by nie sprzedawał tak tanio.

moja kolezanka sprzedaje własnie te co kupiłas na allegro
zakłada hurownie kosmetyczna i na niektóre perfumy nie ma faktury i musi je opchnac na allegro
ona ostatnio mi mowila ze ma je po 80 zł
i na bank orginały ale z skad to nie wiem

Oby było tak jak piszesz agusia! Spryskałam się nim rano, ale tak odrobinkę i jeszcze pachnę:-)

Susumali, jak dobrze że od nas nie uciekłaś!! A ile waży Twoje maleństwo??

agusia a jak się w ogóle czuje Twój mąż po tym wypadku?? Już w porządku??
moj maz zachowuje sie jakby nic nie było mu jak idzie do kolegi czy do pracy a jak ma zajac sie mała to odrazu mi palec pokazuje i
- mówi -no jak Aga zobacz!
a ja sie wtedy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....
dostał zwolnienie do konca czerwca ale on nie usiedzi w domu i chodzi do pracy a zwolnienie lezy w domu zamiast w ZUSIE:wściekła/y:

reklama
Co do perfum, to trzeba uważać, bo teraz robią takie podróbki, że naprawdę cięzko się zorientować że to nie oryginał jak ktoś się nie zna. Moja siostra ostatnio miała własnie okazję kupić od jakiegos kolesia perfumy- niby kradzione, oryginał za 100zł. Zamówiła sobie CK Euphorię. I dobrze, że przy tym kolesiu je otworzyła, bo oczywiście okazało się, że to podróba. A poznała się na tym, bo pracowała w Sephorze- więc wie jak oryginał wygląda. Mówi, że pudełko identyczne, tylko zorientowała się po butelce- zbyt lekka w porównaniu do oryginału- z tandetnego plastiku.
W ogóle nie polecam kupowania kosmetyków na Allegro w podejrzanie niskich cenach. Koelżanka też kiedyś tusz kupiła- wysuszony.

Do góry