reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
hej dziewczyny, czy mnie jeszdcze pamietacie;-)
mam popsuty komputer. juz od 2 tygodni, mam nadzieje ze na dniach mi naprawia... wpadlam na chwilke do cafejki internetowej zeby dac znak ze zyje... i ze baaaaaaaardzo za Wami tesknie!!!!
nawet mi sie snilyscie!!!
do napidsania wkrotce...
a..jeszcze Wam powiem ze jestem zalamana bo bylismy dzis na wazeniu i Laila w ciagu 5 tygodni przybyla tylko o 300g!!!! a mleko mam, tylko widac jakos kiepskie pewnie po tym wstretnym cerazette... za 2 tygodnie ide do lekarza mna kontrole wagi...i jak nie przybedzie to albo tabletki w odstawke (tylkko czy tro one sa powodem malego przyrostu wagi nie wiem do k0onca ale raczej tak..) albo zacczne dokarmiac...rycze dzis caly dzien.............:sick:
mam popsuty komputer. juz od 2 tygodni, mam nadzieje ze na dniach mi naprawia... wpadlam na chwilke do cafejki internetowej zeby dac znak ze zyje... i ze baaaaaaaardzo za Wami tesknie!!!!
nawet mi sie snilyscie!!!
do napidsania wkrotce...
a..jeszcze Wam powiem ze jestem zalamana bo bylismy dzis na wazeniu i Laila w ciagu 5 tygodni przybyla tylko o 300g!!!! a mleko mam, tylko widac jakos kiepskie pewnie po tym wstretnym cerazette... za 2 tygodnie ide do lekarza mna kontrole wagi...i jak nie przybedzie to albo tabletki w odstawke (tylkko czy tro one sa powodem malego przyrostu wagi nie wiem do k0onca ale raczej tak..) albo zacczne dokarmiac...rycze dzis caly dzien.............:sick:
agusia9915
Matka wariatka
Ja podejrzewam Patch, że to jednak podróbka. Oryginalnego perfumu nikt by nie sprzedawał tak tanio.
moja kolezanka sprzedaje własnie te co kupiłas na allegro
zakłada hurownie kosmetyczna i na niektóre perfumy nie ma faktury i musi je opchnac na allegro
ona ostatnio mi mowila ze ma je po 80 zł
i na bank orginały ale z skad to nie wiem
agusia9915
Matka wariatka
moj maz zachowuje sie jakby nic nie było mu jak idzie do kolegi czy do pracy a jak ma zajac sie mała to odrazu mi palec pokazuje iagusia a jak się w ogóle czuje Twój mąż po tym wypadku?? Już w porządku??
- mówi -no jak Aga zobacz!
a ja sie wtedy....
dostał zwolnienie do konca czerwca ale on nie usiedzi w domu i chodzi do pracy a zwolnienie lezy w domu zamiast w ZUSIE
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Susumali kochana jak mozna Cie zapomniec? :-)
Ryczysz caly dzien? Dlaczego??????
Zycze zeby Lailusia byla przy cycusiu jak najdluzej!!!!!!!
Ryczysz caly dzien? Dlaczego??????
Zycze zeby Lailusia byla przy cycusiu jak najdluzej!!!!!!!
reklama
Co do perfum, to trzeba uważać, bo teraz robią takie podróbki, że naprawdę cięzko się zorientować że to nie oryginał jak ktoś się nie zna. Moja siostra ostatnio miała własnie okazję kupić od jakiegos kolesia perfumy- niby kradzione, oryginał za 100zł. Zamówiła sobie CK Euphorię. I dobrze, że przy tym kolesiu je otworzyła, bo oczywiście okazało się, że to podróba. A poznała się na tym, bo pracowała w Sephorze- więc wie jak oryginał wygląda. Mówi, że pudełko identyczne, tylko zorientowała się po butelce- zbyt lekka w porównaniu do oryginału- z tandetnego plastiku.
W ogóle nie polecam kupowania kosmetyków na Allegro w podejrzanie niskich cenach. Koelżanka też kiedyś tusz kupiła- wysuszony.
W ogóle nie polecam kupowania kosmetyków na Allegro w podejrzanie niskich cenach. Koelżanka też kiedyś tusz kupiła- wysuszony.