reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam:-)![]()
No kobietko,jak miło,pisz co u Was.Jak sie miewacie?Jak mala w przedszkolu?Zdrowa?
Ojej jak dawno Cie nie bylo.
Widziałam fotkę Jenni na NK,jest boska poprostu,sliczna i ... wogóle cukiereczek.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
ooo, Irtasia witaj:-) co tam u was, tak dawno tu nie zagladałaś, oj oj;-)
pogoda mnie dobija
chce słońca!
ooo, Irtasia witaj:-) co tam u was, tak dawno tu nie zagladałaś, oj oj;-)
pogoda mnie dobija

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Hej:-)
Ponadrabiałam trochę zaległości i się witam;-) Ostatnio sporo mam na głowie: dzieci, dom i nauka:-) I nie zawsze mam chwilę, żeby coś napisać
Weny też mi coś brakowało w ciągu kilku dni, ale na szczęście się znalazła
Może już zostanie ze mną na dłużej
Poza tym zawirowania mało optymistyczne, jak to w życiu, nic nie może być ciągle z górki
Irtasiu gdzie Ty się podziewałaś tyle czasu? Miło Cię widzieć znowu
Napisz co tam u Was
Miłego dnia Dziewczyny:-) U nas się tak zachmurzyło przed chwilą, że pewnie coś z tego lunie
Ponadrabiałam trochę zaległości i się witam;-) Ostatnio sporo mam na głowie: dzieci, dom i nauka:-) I nie zawsze mam chwilę, żeby coś napisać

Irtasiu gdzie Ty się podziewałaś tyle czasu? Miło Cię widzieć znowu

Miłego dnia Dziewczyny:-) U nas się tak zachmurzyło przed chwilą, że pewnie coś z tego lunie

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
Wolfia ja i tak jestem zawsze pełna podziwu, ze przy dwójce dzieci, prowadzeniu domu i jeszcze nauce ty masz jeszcze czas zagladac tu i to jak pisze KArola jak napiszesz to zaraz konkretnie i obszernie
:-)
ja w domu praktycznie wcale do komputera nie siadam, nie mam zbytnio czaasu pomyslec nawet o tym
dobrze, ze w pracy mam mozliwośc
miłego dnia wszystkim zycze, mimo tej paskudnej pogody
Wolfia ja i tak jestem zawsze pełna podziwu, ze przy dwójce dzieci, prowadzeniu domu i jeszcze nauce ty masz jeszcze czas zagladac tu i to jak pisze KArola jak napiszesz to zaraz konkretnie i obszernie

ja w domu praktycznie wcale do komputera nie siadam, nie mam zbytnio czaasu pomyslec nawet o tym

miłego dnia wszystkim zycze, mimo tej paskudnej pogody
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witajcie:-):-):-)
Wolfia, zycze zeby niedlugo los sie szczesliwie dla Was odwrocil.
Masz racje, w zyciu tak jest - raz w gore, raz w dol.
Pogoda dzis paskudna. Blee.
Ale mimo to udanego dnia wszystkim zycze.
Wolfia, zycze zeby niedlugo los sie szczesliwie dla Was odwrocil.

Pogoda dzis paskudna. Blee.
Ale mimo to udanego dnia wszystkim zycze.
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
hej,
i u nas pogoda masakryczna, leje od niedzielnej nocy, mam wrażenie że bez przerwy. Własnie wróciłam z pracy i nie mogę sobie miejsca znaleźć tak mi zimno, nogi mokre i już czuję nadchodzący katar. Wikusia na szczęście trzyma się i mam nadzieję, że choroby nas nie dopadną. Oby.
Teraz muszę jakiś błyskawiczny obiadek zrobić i lecieć po mała do przedszkola. Teraz żałuję, że sobie nie kupiłam kaloszy
i u nas pogoda masakryczna, leje od niedzielnej nocy, mam wrażenie że bez przerwy. Własnie wróciłam z pracy i nie mogę sobie miejsca znaleźć tak mi zimno, nogi mokre i już czuję nadchodzący katar. Wikusia na szczęście trzyma się i mam nadzieję, że choroby nas nie dopadną. Oby.
Teraz muszę jakiś błyskawiczny obiadek zrobić i lecieć po mała do przedszkola. Teraz żałuję, że sobie nie kupiłam kaloszy