reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

My dziś zaliczyliśmy dentystę i Emilka miała robiony ząbek i ma do zrobienia jeszcze jeden:sorry: wiec może za miesiąc pójdzie ze mną bo też się znowu wybieram :tak:
dostała dyplom i już wisi na ścianie ;-)

zmykamy na spacer bo pogoda piękna :tak:

reklama
Witam:-)

o kurcze Gosia juz dentysta zaliczony:sorry2: my jeszcze nawet na przeglądzie nie bylismy. Ale super, że Emilka dzielnie zniosła wizytę:tak::-) u nas by pewnie była masakra:-D

miłego dnia babencje!!!

Rosmerta ją ten ząb pobolewał mi mówiła że "boli ją jak gryzie mięsko " hehe ;) wiec szłam i przy okazji ją zabrałam wcześniej zaglądałam niby nic nie miała a teraz faktycznie popsuł się i coś juz zaczyna się dziać z następnym

teraz ciut się boi i mówi że już nigdy nie pójdzie ale może do kolejnej wizyty jej przejdzie :)

dzielna też była na pobraniu krwi sama usiadła pani jej pobrała i nawet na drugi dzień chciała iść jeszcze raz :)

Piękna pogoda dziś się zapowiada :) a mi się tak nic nie chce ostatnio D kiepsko śpi kolejne zęby wychodzą

no Gosia jestem w szoku Szymek też jeszcze u dentysty nie był a na pobraniu krwi był raz w maju i była mega akcja dwie pielęgniarki brudne on wył jak szalony.

pogoda cudna a my ją tylko przez okno oglądamy.

Hej babeczki!
Własnie wrócilismy z Zakopanego i nadrabiam zaległości.

Karolina super ,ze dobre wieści potwierdzone:-) Serdeczne gratki. Trzymam kciuki zeby młdości szybko odpuściły.

Gosia współczuje wam tych komplikacji zębowych:-(. I gratki dla Dominika dobrze ,ze w koncu sie przekonał:tak:
Rosmerta fajnie masz w tej pracy:-):tak: Ja nie znam ani jednej dziewczyny , która w ciązy miałaby ograniczony komputer-wszystkie pracowały normalnie.

Wolfia , gartuluje i podziwiam , ze masz chęć i siłę na naukę.Jestem pewna, ze świetnie zadasz tan egzamin-na pewno bede trzymac kciuki.

MAdzix witaj :)
i witam resztę dziewczyn ;) choć dziś pewnie tu pustki będą

Emilka pojechała z dziadkami na wieś będzie do jutra , R w pracy , D śpi ;)

muszę się pochwalić że D raczkuje :D ! dziś ruszył pierwsze metry ma za sobą :)

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, pogoda dopisała:tak: szkoda, ze sie juz skonczyło:-D

Gosia brawa dla Dominika!!:tak::-) juz widze, jaka mama szczęśliwa i dumna:-)

miłego dnia wszystkim!!!

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, pogoda dopisała aż miło:-) szkoda że sie skończyło: i weekend i pogoda:sorry2:

Gosia brawa dla Dominika!!!:-) juz widze, jaka mama szczęśliwa i dumna:tak::-)

miłego dnia babencje!!!

reklama
no właśnie weekend cudny nawet chwilę w lesie byliśmy z moimi rodzicami wpadli odwiedzić wnuczka.ale za to dziś tylko spać i nic więcej szaro buro i kropi.

Do góry