reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

dzis zabiegany dzien, bo zaraz sie urywam na kolejny masaż z ta moja rwą, w pracy troche zapieprz, a popołudniu mamy wizytę u gin - znowu zobacze moje malenstwo, ech.. doczekac sie nie mogę:rofl2:

miłego dzionka wszystkim!!!!

Gosia pewnie już za późno ..ale ja bym nie dała przez 24h swojego mleka
rosmerta powodzenia ,nie dziwie ,ze nie możesz się doczekać
Wolfia u nas piknie słońce świeci (dziś)

Agusia spoko nie dałam dziś nadal odciągam kurka ma wielkie problemy z zębami aż wyć mi się chce taki pojeb...ten nasz kraj że bez pieniędzy ***** się zrobi

termin dopiero mam za miesiąc chyba ze umierać będę to pożyczę kasę i pójdę prywatnie

już mi powiedziała babka że dolne ósemki wyrywać będą na 2 razy coś tam ciąć itd i mam wiedzieć że korzenie idą w nerwy i grozi to paraliżem języka to mnie krowa pocieszyła a krowa bo taka wredna baba że mnie ****ła czemu teraz idę z ósemką ...ale jak mnie boli od 5 dni to skąd ja mogłam wiedzieć wcześniej że będę musiała mieć wyrwane? w sumie i tak zapisała mnie na inne ósemki te wykruszone w ciąży a z tą bolącą nie wiem na co będę czekać chyba aż odkorkuje ;) stwierdziła że ona wychodzi dlatego boli a ja czuję że coś się z nią dzieje wyjęłam lekarstwo bo mi włożyła i widzę że tam kawałek zęba pod dziąsłem odłamany :/ wiec pewnie się psuje pod spodem

już nie wiem co mam robić :/

Rosmerta powodzenia na wizycie :)

Gosia współczuję bólu zęba oj cięzka sprawa.no ale niestety taki kraj w sumie to sami wszyscy jesteśmy winni każdy smaruje lekarz bierze a każdy do dobrego się szybko przyzwyczai.

ja jutro muszę oddać auto na cał dzień do mechanika-już wymyślam jak po małego pojechać do przedszkola.

poranna sytuacja bez zmian ale to inny wątek.

Gosiu, slow brakuje na taka sytuacje. A bolu zeba wspolczuje. Mam nadzioeje, ze albo przestanie Cie tak cholernie bolec, albo trafisz na jakiegos dentyste ktory Ci pomoze.

Rosmerta, Ty pewnie juz po wizycie, a ja mam dopiero 27go bo moja gin jest na urlopie. Jejciu, musze sie uzbroic w cierpliwosc.

Hejka Babeczki.
Ale sie nie wyspałam,nie dośc,że mała jakoś częściej jadła,to Kubula 2 razy sie posiusiał i cos tam przez sen o jabłka płakał,no przedszkole odreagowuje,ale wytrzymamy.
Agusia jak Sarcia?
miłego dnia .

Witam:-)

po wizycie ok :-) Karolina cierpliwości, ale wiem, jak to jest, juz by się chcialo wiedziec wszystko;-)

Gosia wspólczuje sprawy z zebem:-( wyobrazam sobie jaki to ból... a sprobuj gdzies na akademii medycznej moze, keidys moznabyło tam z darmo zrobić zeby w ramach praktyki studentów:tak: ale coi jak i gdzie to niestety nie wiem, musiałabys sama poszukać

miłego dnia!!!

reklama
Rosmerta no właśnie dzwoniłam i gadała babka że studenci są ale tylko przy płatnych wizytach mam dzwonić na nfz dała mi numer ale nikt od 8:00 nie odbiera zajęte :baffled:

liczę że mi przejdzie ten ból i pójdę na ten termin :sorry2:

JEjku ale leje :baffled::baffled::baffled:

Karolina szybko zleci :) za wcześnie też nie ma co iść ;-)

Do góry