reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej:-)

Zaglądam codziennie, ale jakoś tak ostatnio nie wiem co napisać:-p Faktycznie garstka nas teraz została, ale to i tak dobrze, że codziennie choć jeden nowy post można znaleźć;-) My w niedzielę wybraliśmy się do Heywood Gardens niedaleko nas i naprawdę nam się tam podobało i dzieciaki pobiegały:tak: Dziękuje za komentarze na n-k:tak::-)

Kasiu oby pogoda dopisała i urlop się udał, a droga minęła spokojnie:tak:

Karola a jednak impreza się udała, a miałaś złe nastawienie;-)

Miśka fajnie, że czas spędzony u rodziców udany:tak:

Mi to niewyobrażalnie szkoda wszystkich ludzi, których w tym roku dotknęły klęski powodziowe:-( Ja sama nie wiem jakbym się z tego wszystkiego podniosła, po takich stratach:sorry::-(

Rosmerta to znowu lenistwo Wam się szykuje - takim to dobrze:-p Ale korzystajcie jak tylko możecie:tak: A mdłości nie zazdroszczę, zresztą to chyba najgorszy okres w trakcie ciąży i życzę, żeby jak najszybciej Ci minął:tak:

My z mężem też byśmy się na grzyby wybrali, ale nie wiemy gdzie tu można trafić jakieś okazy:-p

Miłego dnia Dziewczyny:-)

reklama
Hej babeczki
ja wprawdzie zaglądam sporadycznie, ale tez zbyt wiele do czytania nie mam:-D to dobrze nie musze nadrabiac zaległości:-pJakos nie widze wpisu od rozalki?Czyzby...?

Rosmerta narobiłas mi apetytu na grzybki :-) A przy okazji to Marta ciągle chce ze mna grac właśnie w grzybobranie :-)

my maślaków nie zbieramy jedynie kurki, prawdziwki, kozaki ale z czerwonym kapeluszem i podgrzybki dębowe.a sezon grzyby już całkiem w pełni moja mama zapalona grzybiara w niedzielę jak była u nas wypadłą na 2 godziny do lasu i przyniosła 18 prawdziwków i dwie łubianki kozaków czerwonych.kurek też już mam dwa worki w zamrażarce.

U nas dziś było ciepło i duszno, aż w końcu koło 15 lunęło. Miałam dziś sporo spraw do załatwienia, więc tak jak Agusia nogi mam urobione:tak:, przy okazji wstąpiłyśmy do kosmetyczki, bo nosiłyśmy się z zamiarem przebicia uszu i jakoś się nie składało. No i dziś się w końcu złożyło. Wiki była dzielna:tak::-), pani aż w szoku była, bo ostatnio takim małym dziewczynkom( dwie kolejne klientki)udawało się tylko po jednym uchu przebić, na przebicie drugiego podobno trzeba było przyjść z wizytą powtórną. No i na początku nie bardzo chciała Wiki te uszy przebijać, no ale nasze zdeterminowanie ją przekonało:-D A mój maluch nawet niewiele się skrzywił, stwierdziła, że wczorajsze kolano, które sobie zdarła bardziej boli:-p

Miśka to czekamy na zdjęcia małej damy ;)

Rosmerta mniam zjadło by się takiego maślaczka hihi no i fajnie Ci z tym suwaczkiem :) p.s to już 3 dziewczyny co znam tu na BB mają termin na marzec :) coś owocny miesiąc będzie ;)

Madzix Emilka tez lubi grać tylko oszukuje bo wszystkie grzybki by chciała ;)

aha w piątek byliśmy na cysto z D dziś dostaliśmy wyniczki i mały zdrowy wiec to był incydent z tym zakażeniem robiliśmy jeszcze badania i w moczu wyszły wysoko leukocyty ale stawiają na to że coś z siusiaka jakiś brud się dostał do moczu i mamy powtórzyć badanie w sumie chyba jutro pojadę do przychodni po skierowanie podpytam się o szczepienia i może da skierowanie no i na 9:00 do chirurga :)

no i w poniedz jedziemy na małe wakacjonessss :D

Witam:-)

Miska pokazuj nam Wiki z kolczykami - pewnie slicznie wyglada. Ja bardzo9 lubie jak male dziewczynki juz maja kolczyki, nawet takie półroczne już:tak:

Dzięki Gosia, mi sie mój suwaczek tez podoba:-D:tak::-) a na maślaki zapraszam do naszego lasu co za domem mamy:tak::-) Gosia gdzie na te wakakcje sie wybieracie??

Agusia teraz królowa szos bedziesz:-D;-) wreszcie sobie odpoczniesz, bo wszedzie sobie podjedziesz autkiem, a tak wszedzie pieszo poginasz z Sarą i podójnie zmeczona jestes.

Kasia wypoczywaj sobie:tak:, jak pogoda?

miłego dnia wszystkim, dzis zapowiada sie słonecznie u nas:-) od jutra długi weekend mam:-)

reklama
no pogoda u nas jakoś nie zapeszać fajna.pranie walczy a że pościele to mam nadzieję że pogoda zostanie piekna i wszystko wyschnie.
Agusia autko to pikna sprawa.

Do góry