reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam poweekendowo:-)

Rozalka co ty tu jeszcze robisz??;-) myslałam, że jakieś fajne wiesci przeczytam po weekendzie....widocznie masz jeszcze czas:tak:

Kasiad juz pewnie w drodze - zycze udanego wypoczynku:-)

KArola i jak imprezka? udała sie? chyba tak, skoro wczoraj nawet nie zajrzałas, pewnie odpoczywłaś po baletach;-)

weekendzik spokojny, ale udany, odpoczełam sobie po 4 dniach pracy:-D

miłego dnia zyczę wszytskim i słonca, bo u nas w weekend deszczowo było

Hej!
Kasia, szerokiej drogi:tak:
Rozalka, też myślałam, że już po:tak:i że masz teraz 2 maluchy do tulenia,
Rosmerta, gratuluję:-):tak:

A my wróciliśmy wczoraj z tygodniowych wywczasów:-) u rodziców i teściów. zostałam sama z dziećmi, bo A. ma huk roboty i raczej na dłuższe urlopy już liczyć nie może. Przy okazji zaliczyliśmy imieniny dziadka i babci, więc obie soboty były imprezowe;-)Wiki nie chciała wracać do domu, tak jej tam było dobrze, rozpieszczana szczególnie przez teściów, moi rodzice mają jeszcze dwoje takich małych do rozpieszczania, wiec tak bardzo się nie przykładają:sorry:
Pogoda była w kratkę, ostatnie 3 dni, paskudne deszcz i deszcz, ale to co zastaliśmy po powrocie do naszego miasta zamurowało nas, połamane, powyrywane z korzeniami drzewa, powalone słupy, porozwalane bilbordy, poniszczone dachy, część miasta nie miała światła przez 2 dni, no ale w porównaniu z tym co wydarzyło sie w Bogatyni to i tak pikuś.
Biorę się od rana za pranie, bo nie wiadomo co z tą pogodą.

cześć
OJ wczoraj nie miałam czasu tu zaglądać moi rodzice byli do 18 więc chciałam ich ugościć śniadanka obiadki kawki no i wieczorem padłam.A co do imprezy matko do dziś dolą mnie nogi ledwo chodzę po schodach.bawiliśmy się do 3 rano tańczyłam jak nigdy na tych moich szpilach ale było superowo.niestety Szymek wstał jak zwykle o 8:30 więc ja też.
za to dziś boli mnie głowa a pogoda fajna więc nie wiem dlaczego.pralka walczy zaraz kończy ale jeszcze 2 czekają do wstawienie nie wspomne o sprzątaniu chaty.dziś wybieramy się do darłowa do znajomych na kawkę po południu.

miłego dnia

p.s. widziałyście co się działo w Zgorzelcu i Bogatyniu no szok aż łzy w oczach.i ci sklepikarze co sprzedawali chleb za 8zł tym powinno wszystko się zatopić.

Witam wtorkowo:-)

nooo, jakie tłumy na forum, aż nie wiem czy uda mi sie wszystko przeczytać dziś...;-):-p gdzie wszystkie zniknęły:eek:

ja jeszcze w pracy tylko dzis i jutro,a w czwartek śmigamy do Krakowa do znajomych, a w drodze powrotnej odwiedzamy jeszcze moją koleżankę we Wrocławiu i wracamy w poniedziałek, więc mamy taki przedłuzony weekend:-) mam tylko nadzieje, ze jakos zniosę tą podróż, bo mdłosci mnie nie opuszczaja niestety:baffled:

miłego dnia babencje!!! u nas pochmurniacko narazie, zobaczymy jak dalej bedzie

cześć no wyjechali chyba wszyscy- oj pogoda taka całkiem fajna na spacerek nie za gorąco nie zimno no ale ja sprzątać muszę i prać a po południu może na grzybki z Szymkiem skoczę do lasu.

reklama
my juz pierwsze gzrybobranie mamy za sobą - w niedziele poszlismy na spacerek do lasu i przy okazji troche maslaków nazbieralismy - maly słoik w occie juz jest pierwszy w tym roku:-)

kurcze wkurza mnie ze nie ma tych emotikonków w szybkiej odpowiedzi:baffled: prosze o ich zwrot w to miejsce:-)

Do góry