reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

my juz zrobilysmy ogorki,a teraz Milenka bawi sie ze znaleziona w ogorkach mala gasiennica.:eek: w domu pachnie czosnkiem i chrzanem:-D

reklama
Hej:-)
U nas już drugi dzień nie pada i nieśmiało wygląda słonko zza chmur:-) Ile to potrafi radości sprawić;-)

Hubek tez uwielbia wszelkiego rodzaju robale, jest nimi zafascynowany:-D
Victor też:-p Co i rusz mi jakieś przynosi z ogródka do domu i pokazuje:rofl2:

Agusia pochwal się prezentem:-p No i powodzenia na interview:tak: Trzymam kciuki:happy:

Karolina fajnie, że masz w domu pomocnika do takich zadań specjalnych;-) Jak ja dawno nie miałam okazji poczuć takich zapachów:sorry: Może w przyszłym roku jak polecę do domu na wakacje:happy:

Rozalka to po pracy pora na odpoczynek:tak: Korzystaj póki możesz;-)

Gosiu
a Ty jak tam dzisiaj? Odespałaś wczorajszą poranną pobudkę?:rofl2:

Karola fajny prezent rocznicowy, oczywiście wszystko zależy od poczucia humoru i dystansu do siebie solenizantów;-)

Rosmerta ładny nowy suwaczek;-):-)

Miłego dnia:-)

uwielbiam ten zapach przy kiszeniu ogórków:tak:
zabawie gasienica sie nie dziwię - Hubek tez uwielbia wszelkiego rodzaju robale, jest nimi zafascynowany:-D

Ja tez bardzo lubie ten zapach :tak: Gasienica zostala juz polozona na balkonowym kwiatku. A wczesniej Milena na kartce narysowala jej dwa kwiatki i chciala,zeby na nich robaczek sobie posiedzial. Ostatnio Milene zaabsorbowaly zaby - mniejsze i wieksze.

Wolfia jejku chciałabym odespać ale kiedy ? hehe

Dziś wyrobić się nie mogę a obiadu nawet nie gotuje bo gołąbki mi R z pracy przywiózł

jutro idziemy z Dominikiem na cystografię i kurde mam okropnego cykora
wiecie moze czy musi być na czczo ? wydaje mi się ze tak wiec teraz nie wiem o której godzinie ostatni raz go karmić hmm
nie wiem w ogóle co i jak i się bojemmmm heh

zmykam pranie rozwiesić bo leży od rana wleciała ćma do łazienki i się boje wejść :baffled:

Hej :-) Ja od wczoraj na urlopie, ale dziś pobiegłam do pracy na zebranie, bo okazało się, że chcą rozwiązać nasz ośrodek :eek: Dziewczyny mi na gadu napisały, że dyrekcja pzyjeżdża na zebranie, więc poleciłam. Na miejscu się dowiedziałam, że z taką inicjatywą wyszła rada osiedla, zebrała ileś tam podpisów, żeby przenieść ośrodek a lokale dać żłobkowi, żeby mógł więcej dzieci przyjąć. Wszystko wporządku, rozumiem mamy, że martwią się, że nie ma miejsc, ale oprócz rodziców pracujących potrzebujących opieki dla dzieci reprezentujemy też dużą rzeszę ludzi starszych i niepełnosprawnych, którym ciężko by się dojeżdżało do ośrodka pomocy społecznej na inne osiedle. Także będziemy walczyć o swoje, niech zapewnią nam inny budynek na naszym osiedlu a nie przenoszą na inne, albo niech dadzą jakiś większy budynek dla żłobka.
Ale nie ma tego złego... W drodze do pracy dowiedziałam się czegoś, co zrekompensowało mi dzisiejszy stres, ale to już na innym wątku :sorry:

Witam przedweekendowo :-)

Kasiad życze, by wszystko sie rozwiązało po waszej myśli:tak:moze faktycznie znajda inny lokal na tym samym osiedlu albvo dla was albo dla złobka - argumenty obu stron mają sens:tak:

zyczę wszystkim milego dnia i duzo słońca!!!

reklama
Do góry