Hej:-)
Ach żeby i u nas jeszcze choć trochę słońca się pojawiło, bo tak to tylko 17-19C i pochmurno
Czasem to mam wrażenie, że już jesień i koniec lata
Oby nas sierpień jeszcze miło i słonecznie zaskoczył, bo z reguły to nie jest najlepszy miesiąc
Przynajmniej odkąd pamiętam
Dzisiaj na raty zaglądam na forum, bo z mamą na skypie w międzyczasie gadałam i ciężko mi się było skupić na pisaniu
Karola i jak? Wymyśliłaś już coś na ten rocznicowy prezent?;-) Dobrze, że wyniki ok, ale ten podwyższony TSH warto sprawdzić dokładniej
Kasiad Oli z pewnością będzie tęsknić za żłobkiem, bo było jej tam naprawdę dobrze i naprawdę taki żłobek to skarb:-) Oby trafiło się Wam równie dobre przedszkole
Trzymam kciuki
Mysia miło, że zajrzałaś i napisałaś co tam u Was
Niepowodzeniami się nie przejmuj, na każde dziecko przychodzi jego odpowiednia pora
Do "nowego" forum przyzwyczaisz się z czasem;-)
Rosmerta witaj po urlopie:-) Super, że miło spędziliście czas, odpoczęliście i skorzystaliście ze słonka
W wir pracy wskoczysz po paru dniach i przywykniesz na nowo;-) Choć faktycznie może być ciężko, po 5-tygodniowej przerwie;-)
Jak się dowiedziałam kilka dni temu od koleżanki na
Mamach z Irlandii (pisały razem na Listopadówkach'07) o
Pati26 to zabrakło mi słów normalnie... jaki los bywa przewrotny i jak życie potrafi zaskoczyć:-(
[*]
Może mało optymistycznie zakończyłam, ale życzę i tak miłego dnia