reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam

dzis już w pracy niestety, oj cięzko sie przestawić, no ale wyjscia nie ma

zmykam na inne watki zajrzec chociaz i do pracy, bo cała górka tu na mnie dzis czeka

u nas pada albo leje, na przemian

miłego dnia wszystkim i słońca!!!

reklama
Hej:-)

Ach żeby i u nas jeszcze choć trochę słońca się pojawiło, bo tak to tylko 17-19C i pochmurno:sorry: Czasem to mam wrażenie, że już jesień i koniec lata:sorry: Oby nas sierpień jeszcze miło i słonecznie zaskoczył, bo z reguły to nie jest najlepszy miesiąc:no: Przynajmniej odkąd pamiętam:confused2:
Dzisiaj na raty zaglądam na forum, bo z mamą na skypie w międzyczasie gadałam i ciężko mi się było skupić na pisaniu:-p

Karola
i jak? Wymyśliłaś już coś na ten rocznicowy prezent?;-) Dobrze, że wyniki ok, ale ten podwyższony TSH warto sprawdzić dokładniej:tak:

Kasiad Oli z pewnością będzie tęsknić za żłobkiem, bo było jej tam naprawdę dobrze i naprawdę taki żłobek to skarb:-) Oby trafiło się Wam równie dobre przedszkole:tak: Trzymam kciuki:happy:

Mysia miło, że zajrzałaś i napisałaś co tam u Was:tak: Niepowodzeniami się nie przejmuj, na każde dziecko przychodzi jego odpowiednia pora:tak: Do "nowego" forum przyzwyczaisz się z czasem;-)

Rosmerta witaj po urlopie:-) Super, że miło spędziliście czas, odpoczęliście i skorzystaliście ze słonka:tak: W wir pracy wskoczysz po paru dniach i przywykniesz na nowo;-) Choć faktycznie może być ciężko, po 5-tygodniowej przerwie;-)

Jak się dowiedziałam kilka dni temu od koleżanki na Mamach z Irlandii (pisały razem na Listopadówkach'07) o Pati26 to zabrakło mi słów normalnie... jaki los bywa przewrotny i jak życie potrafi zaskoczyć:-(
[*]

Może mało optymistycznie zakończyłam, ale życzę i tak miłego dnia:happy:

WolfiA kupiłam dwa dzwonki jeden z napisem poproszę piwo a drugi sex do tego dwie szklanki z mega sercami i w każdą włoże to co każde z nich kubi do drinków dla teściowej malutką whisky a dla teścia finlandię.zestaw pierwszej pomocy :) no i zamiast kwiatów chcę kupić gałeżie wierzby bo wiem że teściowa szukała i do gałązek pozawieszam nasze malutkie zdjęcia i kupony totka.

no i to tyle.
u nas też ciągle pada jedyny plus to że jest ciepło.

Witam :)

ja dziś miałam pobudkę o 5:00 Dominiś stwierdził że sie wyspał i teraz poszedł na drzemkę ;) ja już się raczej nie kładę , uszykowałam Emilce śniadanko i czekam aż wstanie .

Tv znowu mamy w naprawie ale mamy z nim pecha normalnie czuje się odcięta od świata mimo ze mam internet hehe ;)

Witam

dopiero teraz doczytałam o tej Pati26... brak słów... straszna tragedia...:-(

Gosia współczuje tak wczesnej pobudki:sorry: ja dziś częsciowio spałam u Huberta - jednak zakup duzego łózka był trafem w dziesiatkę - Hubek po tych pięciu tygodniach jak byłam w domu strasznie mnie teraz pilnuje, budzi sie zawsze jak wstajemy do pracy, wczoraj jeszcze zasnął potem, ale dzisiaj już nie, potem nie chciał nas wypuscić z domu:sorry: biedaczek... musi na nowo się przestawić, że mama do pracy chodzi

no nic to, zabieram sie do pracy, miłego dnia wszytskim
u nas zaczyna przebijac słonko, więc mam nadzieje, ze dzis juz sie rozpogodzi i bedzie słonecznie :-)

oj dziś już fajna pogoda.,my zdążyliśmy jechać już do cukierni po pączki gniazdka rurki - Szymek nie wiedział na co się zdecydować ale po południu do kawy znajdą się chętni na to wszystko.zaraz zabieram się za szykowanie bitek szybko pójdzie bo kupiłam wołowinę jak polędwica wygląda.mam nadzieję że pogoda się już nie zmieni bo może na rowerekowy spacerek uda się za godzinkę wyjść.

hej
nie mam małych dzieci ale spać po nocy nie mogę...chodzę na interview :rolleyes: co 2 dzień .............kupił mi A. samochód ;-):rofl2:...ale prawka jeszcze niet w starostwie:baffled: tyle u mnie..idę poczytać

Witam :-)

i miłego dnia zyczę :tak: u nas piekne słonko i mam nadzieje, już się nic nie zmieni

Agusia jaki samochodzik dostałaś?? pochwal się. A rozmowy o prace rozumiem chodzi?? i jak idzie??

Hejo:-)

Agusia, powodzenia na interview. :tak:
U nas tez zapowiada sie ladny dzien, a mnie czekaja sloiki do zrobienia. Milenka bedzie pomagala - to sprawia jej wielka frajde.

Ostatnia edycja:
reklama
Posiekałam pietruche do zamrożenia i obrobiłam fasolke i teraz leże padnięta.
Synus na rowerze z tatusiem.
Pa.

Do góry