reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej:-)
Ja już dużo lepiej od weekendu, ale to choróbsko zupełnie wyczerpało mnie i mojego O. z sił:confused2: Całe szczęście mamy to już za sobą:tak: Choć ja co rano ciężko jeszcze przełykam, bo gardło mi dokucza:sorry: Ostatnio nawet nie padało to trochę pobawiliśmy się z dzieciakami na ogródku i na placu zabaw, ale chłodno u nas:sorry:

Oliwieczka udanego urlopu:tak:

Karola
jeżeli podejrzewasz coś i objawy się zgadzają, to koniecznie porób potrzebne badania. Mam nadzieję, że jednak będzie wszystko w porządku:happy:
Co do prezentów na rocznice ślubu to się nie wypowiem, bo jeszcze nie miałam okazji kupować z takiej okazji:no: Ale jeżeli coś oryginalnego, to ten pomysł całkiem ciekawy:;-)
Prezent na Rocznicę Ślubu. Opisz rocznicę ślubu w gazecie na 1 str! Oryginalny pomysł na rocznicę ślubu! Wyjątkowa Rocznica!

Karolina sprawnego i szybkiego remontu Wam życzę:tak: Dobrze, że testy wyszły Milence dobrze i musicie uważać "tylko" na sztuczne dodatki - swoją drogą to ich wszędzie teraz pełno:dry:

Rozalko nigdy nic nie wiadomo, ale dobrze, że wszystko w porządku po ostatniej wizycie:happy: Dużo zdrówka dla Kubusia, ale Tobie rozpakowania się na weekend;-)

Miśka super, że wypad do Aten się udał i pogoda dopisała:-)

Tyciu tak podejrzewałam, że wyjazd Wam się szykuje;-) Fajnie, że udało się choć na kilka dni:tak: Oby jeszcze trochę słoneczka Wam się udało złapać;-)

Agusiu n014.gif!!!:-):-) Teraz pozostaje życzyć Ci bezpiecznej i szerokiej drogi:tak:
Ja za to od jakichś 2 tygodni staram się jeździć sama, bo tak to zawsze się trochę obawiałam i jeździłam z O.:-p Powodzenia w nabraniu pewności za kierownicą;-)

Rosmerta chyba wraca niedługo?;-) Brakuje mi jej postów:-p

I już prawie połowa wakacji za nami... a sierpień minie w mgnieniu oka:shocked2: Ale cieszmy się tym co jeszcze zostało;-)

reklama
Dziękuje bardzo
emoty%5B1%5D.gif

wolfia czekam 2 tygodnie i sama będę jeździć :tak:..jakoś nie straszne mi to :-)

kierowca.gif
hehe.gif
;-)​

wróciłam z basenu i jest mi zimno chyba mnie coś łapie albo @

Ostatnia edycja:
już czytałąm o tej gazecie ale to ma być chyba coś bardziej- bo na imprezie każdy prawie by musiałokulary wyciągać i kiedy to czytać między toasami??
znalazłam pościel anioł diabeł ale czy będą ją używać chyba średnio.

Witam z wieczorka:tak:.
Chciałam wczoraj wkleic pare zdjec,ale nie umiem na nowym forum :eek::no: i wrzuciłam na nasza klase :tak:. Pogode mamy fatalna,ale z nasza trójka nie mozna sie nudzic :-D. Wczoraj przeszlismy plaze w całej Krynicy + do tego pare kilosków po mieście :tak:. Dzis za to samo obzarstwo :rofl2:.
Agusia ogromne gratki :tak::tak::tak: !
Do następnego ;-):tak:

czesc co za pogoda cały czas leje za raz do pracy się zbieram a tak mi się nie chce... :(
rozalka co za tragedia tak szkoda jej i jej małej nienarodzonej córeczki nie wiem czy dobrze doczytałam ale ona miała jeszcze synków?
mnie ostatnio bardzo poruszyła historia zaginionej Iwony Wieczorek wracała z imprezy z Sopotu i ślad po niej zaginał.... co sie dzieje na tym świecie

czesc co za pogoda cały czas leje za raz do pracy się zbieram a tak mi się nie chce... :(
rozalka co za tragedia tak szkoda jej i jej małej nienarodzonej córeczki nie wiem czy dobrze doczytałam ale ona miała jeszcze synków?

miała dwoch,bodajże 3 i 10 -latek.
Była też listopadówka 2007.

Hej! Następny ponury deszczowy dzień :dry: albo upały, że oddychać nie można, ale pada - co za pogoda :wściekła/y:
O wypadku Pati słyszałam już wczoraj :-( to koleżanka z mojego regionalnego forum bydgoskiego, dużo się nie udzielała na nim ostatnio, ale kiedyś tak, więc pamiętam ją doskonale. Madzia, dobrze doczytałaś, osierociła 2 synków, 10 latka i niespełnia 3-latka :-:)-:)-(

reklama
Do góry