reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

I zaczął padać deszcz... Oli poszedł na drzemkę... Victor ogląda bajkę... a ja mam w końcu trochę ciszy i czasu;-)

Madzix witamy:tak: Wpadaj do nas cześciej i pisz co tam u Ciebie:tak:

Karolina dziękuje w imieniu O.;-) Sama jestem ciekawa jak mu pójdzie:tak:
Zastanawia się nad tym:
Certificate in Fundamentals of Software Development (Minor Award) - NFQ Level 6 trwa jeden semestr i jest wymagany do tego:
Certificate in Web Design, Development and Maintenance (Supplemental Award):happy2:
Choć nie jest jeszcze w 100% pewny, mówi że poczeka na rezultat kompetencji z angielskiego:-p

reklama
Hej dziewczyny:-))

Gosia az mi sie serducho usmiechnęło ze jeszcze ktoś mnie jeszcze pamieta :-):-)
Przyznam ze trudno jest tak po wielu miesiącach nieczytania forum wejsc w nie znowu....ech
Kasia spojrzałam na twój suwaczek i podziwiam i zazdroszczę :-))) musze poczytac jak ty zrobiłaś te 25 kg?! :-)SUPER!
ja ze swoją wagą zaczęłam walczyć jakis rok temu i to pod okiem dietetyka-efekt jojo mnie nie ominął ;-((
Dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie cieplutko ! Papatki
Madzix oj pamiętam pamiętam i jakoś człowiek tak się zżył że tęskno mi za wszystkimi jeszcze w sumie rozmyślam co u tych dziewczyn co bardzo bardzo dawno temu zniknęły

Ja ze swoją wagą też walczę dostałam do wyliczenia ile kcal powinnam jeść i w sumie dziś znowu ciut mnie na wadze ale tych wyliczeń będę sie trzymać potem jak ciut zleci waga to znowu muszę sobie wyliczyć ile kcal powinnam jeść ale jakiś wolę to od Dukana bo jem wszystko i dbam o to by zdrowsze było , wkleje w odpowiedni wątek możecie sobie wyliczyć ;)

Rozalka zdrówka dla Kubusia i pisz koniecznie jak po wizycie !!!

Emilka już życzenia tacie złożyła ;) może coś mu namaluje ale to musi sama chęci wykazać bo na razie się snuje po domu wykończona po wariactwach na dworze z kuzynem i niby senna niby nie i marudzi tylko

Witam

madzix witaj! super, ze się odezwałas, zagladaj do nas częsciej i pisz co u ciebie, u was!!:tak:

Wolfia i jak mężowi poszło?? ten certyfikat mu do pracy obecnej potrzebny, czy bedzie mógl dostac lepszą jak go zdobedzie??:confused:
a ty dzialaj w swojej sprawie też, bo jak zwariujesz w domu, to kto się dziećmi zajmie;-):-p a tak na poważnie, to naprawde zrób sobie jakis kursik, zebys chociaz raz w tygodniu czy dwa wyszła z domu do ludzi, odrazu ci lepiej bedzie:tak:

a ja ostatni dzien w pracy, od jutra wolne:-) ale necik w domu jest, to bedę zaglądała w miarę wolnego czasu, bo miesiąca bez was bym nie wytrzymała:-D wyszło na to, ze do pracy wróce dopiero 1 sierpnia:-) jak ja potem bede potrafiła wrócic i pracowac to nie wiem, ale nie myslę o tym. Zabieram sie do pracy, bo pracowity dzień mnie czeka dzis

milego dnia wszystkim!!!!

Witam:-)

Wolfia, i jak poszlo O.?
Rosmerta, to dlugie wakacje bedziesz miala. Super. Hubert pewnie szczesliwy i Ty tez. Niech Wam pogoda dopisuje i korzystajcie z lata.:happy2:

Madzix witaj i pisz co tam u Was częściej.
Rosmerta ale odpoczniesz,a hubek szczęśliwy pewnie.

Kuba dalej ma stan podgorączkowy,lekko czerwone gardełko,ale dajemy jakos radęi chyba juz lepiej.
Gosia po wizycie troszke uspokojona.Wprawdzie sie poryczałam w gabinecie,jak zobaczyłam cisnienie i wizje szpitala...a to jeszcze troszke za wczesnie na rodzenie.Ale w domu juz OK,po lekach,cisnienie sie normuje,mam duzo odpoczywac,hmmm...z trzylatkiem to trudne.No ale końcówka juz,wiec dam radę.Czasem mam tylko wyrzuty sumienia,ze nie moge Kubula zajac sie tak jakby chciał,do tej pory dosc aktywnie spedzalismy czas,gralismy w piłke,tańczylismy,teraz tylko z babcia i tatusiem i tak do nich lgnie,az mi smutno...

Hej :-) Oliwka też życzenia wczoraj tacie złożyła, zaraz jak tylko przyszła ze żłobka, wręczyła mu laurkę robioną w żłobku w kształcie samochodu z naklejonymi kołami i oknami i powiedziała wierszyk:
- Tato tato, cóż Ci dam, tylko jedno serce mam,
A w tym sercu róży kwiat .....mamo mamo żyj sto lat!
Hehe, pomieszało się biedulce :-D
A na koniec jeszcze podrywała naklejone koła z laurki, bo stwierdziła, że pani jej dała czarne do naklejenia, a jej się czarne nie podobają, bo ona lubi kolory! :szok::-D

Witam Madzix. Napisz co u Ciebie. A efektu jo-jo strasznie się boję :eek:

Ostatnia edycja:
Rozalka no ciśnienie ja też na koniec wysokie miałam ja z Emilką leżałam przez to w szpitalu i na samą myśl ryczeć mi się chciało ze jeszcze bym musiała ją zostawić i tam iść ....a ty jeszcze się boisz po tym co z Kubą przeszłaś

my z Emilką układałyśmy mega ilości puzzli i zima była wiec tez tak na dwór jej nie ciągnęło jak sypało za oknem

Kasiad hihi fajnie jej się pomyliło ;)

Emilka też laurkę zrobiła napisała sama tata na każdej stronie i narysowała wszędzie serca z buźkami i słoneczka potem pół dnia kombinowała gdzie schować i jak dać nawet musiała przez telefon powiedzieć że ma dla niego laurkę bo nie wytrzymała :-D

potem pokazywała jakie literki umie pisać i nawet kilka pamięta jak się pisze jak jej powiem :tak: ale jednak woli drukowane w sumie na naukę przyjdzie czas w szkole wiec jak chce drukowane to jej takie pisze łatwiej jej ;-)

witam.
Kasiad:-),Kuba podobnie mówił do babci wierszyk.
Gosia mam nadzieje,że mnie szpital przed porodem ominie.:sorry2:

Kuba juz lepiej ,nie gorączkuje,szaleje od rana,ufff...

reklama
Hej:-)

Kasiu, niezly wierszyk powiedziala Oliwka:-D a taka pomylka jest slodka, prawda?
Gosiu, niezle musialo to wygladac, jak Emilka kombinowala jak zrobic tacie niespodzianke :-)
Rozalka, mam nadzieje ze Twoje cisnienie ''da rade'' jeszcze te pare tygodni do rozwiazania. Trzymaj sie. No i nie miej wyrzutow sumienia, ze nie tak aktywnie, jak kiedys , opiekujez sie Kubula. Jestem pewna, ze i tak nadrabiasz to w inny sposob np. czytacie bajki, ciastolina itp.

Do góry