reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej
pogoda fakt do pupy;-)...mój młody ma już wakacje od środy to już w ogóle porażka (od 9 /06 do września wakacje:eek:)i co z nimi robić:cool::dry:

reklama
tak wcześnie już wakacje o matko dlaczego?????zawsze wakakcje zaczynały się przed Janem czyli koniec czerwca.
no właśnei zawsze się zastanawiam co rodzice robią z dziećmi-przedszkolalami, z podstawówki,gimnazjum- w czasie wakacji.jeśli nikt nie ma nie pracującej babci to co wtedy??

może i ktoś u mnie posprząta???my od wczoraj wieczorem robimy odrobaczanie.postanowiłam prać wszystko po każdej nocy a nie dopiero po całym odrobaczaniu.pościel już się suszy a kołdy i poduszki turlają w pralce.

no pogoda do kitu.ale podobno w czwartek ma już wrócić ciepło-na północy kraju.

witam słonecznie :-)

Agusia no własnie ja tez sie zastanawiam, dlaczego u was juz koniec roku zkolnego był:confused: u nas konczy się 25 czerwca.

no własnie, jak rodzice pracuja to co z dzieciakami?? pewnie jakies kolonie lub obóz, troche po babciach (o ile nie pracuja)moze ciociach, ewentualnie pólkolonie:confused: no pewnie cięzko jest zagospodarowac ponad 2 miesiące

u nas wreszcie słoneczko, narazie chłodno, ale licze ze sie ociepli i bedzie juz w ogóle pieknie:tak:

miłego dnia wszystkim!!! i duuuużo słonka!!!

U Kondzia w szkole jakichs remont,czy coś(tak Agusia?).cos mi sie o uszy obiło tylko.
W pozostałych szkołach wakacje troszke pózniej sie zaczynaja.

U nas słonko sie przedziera przez chmury.
Miłego dnia Babeczki.

a ja wczoraj z nudów wieczorem jak mał poszedł spać wymalowałam łazienkę na letni poranek taka raczej pastelowa brzoskwinia- ciekawe co K. powie jak wróci że jeden skos mamy brzoskwiniowy jak kafle prawie ale sufi został biały tylko sufitu mamy może 0.5m na 0.5 m

pogody ciągle brak :wściekła/y:

ta remontują a raczej mieli dlatego chodziliśmy w soboty do szkoły...teraz rodzice robią strajk okupacyjny szkoły bo jednak nie remontują......inne szkoły kończą normalnie a raczej zaczynają wakacje normalnie

Hej, bo nawet się wczoraj nie przywitałam, bo nie zdążyłam;-)

Ja też czasem się zastanawiam, co zrobię z dzieciakami, jak będą mieli ferie czy wakacje:sorry2: Przyznaje, że sytuacja do najprostszych nie należy niestety:sorry2:

Karola trzeba było i sufit maznać na ten letni poranek;-) Mi się tęskni za kolorowymi ścianami, bo tu w całym domu magnolia, w poprzednim zresztą też:-p

Agusia wcale się nie dziwię, że rodzice teraz okupują szkołę:dry:

Miłego i słonecznego dnia!:-)

Hej:-)

ja dzis od rana zalatwiam ''sprawy''. M.in. odebralam Mileny wyniki - nie ma zadnych pasozytow. Ekstra.
A teraz chata czeka na wysprzatanie, a tak mi sie nie chceeeeeee.

Karola, ciekawe co maz powie ;-) hi hi. A co Cie tak wzielo na malowanie?
Ja ostatnio czytalam o farbach do malowania wnetrz. Nawet nie wiedzialam ze sa takie farby ze jak pomalujesz sciane to poznjej magnesy sie do niej przyczepiaja. Albo farba , po ktorej mozesz pisac kreda jak po tablicy.

Ostatnia edycja:
no my musimy i tak remont robić ściany popękane przez to że tak szybko się wprowadziliśmy no i po 3 latach wypada coś zrobić bo brudno. no i pomalowałam skos który zajmuje 3/4 łazienki ( tak tak taką mamy do kitu łazienkę) no może bym i pomalowała resztę ale w rogu jest bojler to wypada go zdjąc by porządnie pomalować to zrobią fachowcy w swoim czasie.
a no i w przedpokoju pomalowałam tą samą farbą jedną ściankę i wiecie co ona ma zupełnie inny kolor niż w łązience.

a do tego padłą nam pralka.co ją włączę do kontaktu to wywala bezpiecznik więc szykuje się pewnie nowy zakup bo te naprawy to czasem droższe-byli elektrycy z naszej firmy i powiedzieli że gdzieś zbiera się woda bo przebicie na wtyczce a programator ok sprawny.no ale oni nie od pralki.

to tyle więc pewnie remont odłożymy znów o kilka tyg. bo pralka ważniejsza.

WolfiA mi sie orchidea podoba ale jakoś ostatni katalog polskiej śnieżki jest super ja uwielbiam pastele typu herbaciana rózą, lilia wodna, dzika orchidea,piaszczysta plaża.już tym razem żadnych pomarańczy, moreli bleeee
ale na przedpokój gdzie się wchodzi prosto z dworu podoba mi się połączenie stalowych magnolii i słonecznego poranku.

Ostatnia edycja:
reklama
ta remontują a raczej mieli dlatego chodziliśmy w soboty do szkoły...teraz rodzice robią strajk okupacyjny szkoły bo jednak nie remontują......inne szkoły kończą normalnie a raczej zaczynają wakacje normalnie
Nie no masakra jakaś.

WolfiA mi sie orchidea podoba ale jakoś ostatni katalog polskiej śnieżki jest super ja uwielbiam pastele typu herbaciana rózą, lilia wodna, dzika orchidea,piaszczysta plaża.już tym razem żadnych pomarańczy, moreli bleeee
ale na przedpokój gdzie się wchodzi prosto z dworu podoba mi się połączenie stalowych magnolii i słonecznego poranku.

Mi tez,ładne kolorki.:tak:

Do góry