reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Szymek w dzień też nie śpi ale spać chodzi o 21 no zasypia w jakieś 15-20 minut wstaje ok7:40-8

no a ja w końcu dziś kupiłam bilety na samolot do Bremen na tydzień w lipcu śmigamy do cioci i wujka a tam atrakcji aż małęgo trzęsie z radości. pokazałam mu haide park no to oczy jak 5zł najlepiej by leciał już dziś.

no ale musimy poszukać gdzieś w okolicy parku dinozaurów-i tu prośba do dziewczyn mieszkających za zachodnią granicą!!!!!!!!!!

reklama
Szymek w dzień też nie śpi ale spać chodzi o 21 no zasypia w jakieś 15-20 minut wstaje ok7:40-8

no a ja w końcu dziś kupiłam bilety na samolot do Bremen na tydzień w lipcu śmigamy do cioci i wujka a tam atrakcji aż małęgo trzęsie z radości. pokazałam mu haide park no to oczy jak 5zł najlepiej by leciał już dziś.

no ale musimy poszukać gdzieś w okolicy parku dinozaurów-i tu prośba do dziewczyn mieszkających za zachodnią granicą!!!!!!!!!!

az wstyd sie przyznac karola ale nic nie wiem na ten temat............:-(

hejka tak w ogole
wspolczuje zepsutej pralki i zmywarki, gratuluje odwagi remontu
dzis bylam 3/4 dnia na zewntrz i jestem czerwona jak rak ale zadowolona
co do spania, moje dziecko od wiekow nie spi w dzien a wieczorem idzie spac miedzy 21 a 21.30 przy czym nie jest jeszcze zmeczona, wstaje rano ok 7.30, fakt nie ´nalezy do kanon sportu (nawet panie w przedszkolu mi na to zwrocily uwage) no ale taki dlugi dzien , a ona nie zmeczona...hm
dzis wyjatek, zasnela przed 19, co w Lusi przypadku oznacza jedno- jest niestety przeziebiona, zobaczymy jak bedzie jutro ale szkoda chrowac w taka pogode...

susumali widzę że nasze dzieciaki mogą sobie podać łapkę.jak Szymek idzie spać wcześniej to też znaczy że coś złapał i szykuje się jakaś choroba.

susumali widzę że nasze dzieciaki mogą sobie podać łapkę.jak Szymek idzie spać wcześniej to też znaczy że coś złapał i szykuje się jakaś choroba.

To chyba każde dziecko,a przynajmniej większośc.;-)
U kuby jeżeli sie wykluwa jakies choróbsko to budzi sie tez z płaczem w nocy.

W ogóle witam.

Witam piatkowo :-)

a moje dziecię wczoraj to juz w ogóle dało popis, wstał o 9 rano, o 12.30 poszedl spać bo marudził, ze chce, i spał do 15 prawie no i potem wieczorem cyrki:dry: w koncu o 21.30 zasnął, ale z przebojami.nie wiem dlaczego wczoraj tyle spał w dzień, juz tez sie obawiałam, ze choróbsko go jakies weźmie, ale nic, zdrowiutki (nie licząc alergicznego kataru, no ale to wina nadmiatru galaretki w środę co pożarł). za to dzis pobudka o 6.45:eek: a myslałam, ze skoro tak późno poszedł spac to troche pośpi.

dobra bo ja tu o spaniu ciagle a to nie ten watek:-D

spadam pracowac, bo potem musze sie urwac na zakupiki, jutro ammay gosci więc trzeba jakieś zapasy zrobic, bo popoludniu to niewiele dostanę w mięsnym

miłego dnia

też witam słonecznie letnio no i czy nie może być chociaż tak cały czas a nie już od jutra nadciągają deszcze i zimno.więc dziś mamy grill nad stawami i Szymek popływa łódką z dziadkiem lub tatą.oby tylko pogoda się nie popsułą do tego czasu.

moja teściowa kichająca katarząca no i ja dziś ciutke też muszę szybko temu zaradzić by mały nie był chorki.

miłego dnia pa

hej czasu mam jak na lekarstwo na kompa ...pogoda fajna choć jakoś dziwnie teraz jakby miało dziś padać jeszcze .....moja tez nie śpi w dzień od dawna i szybsze spanie tez oznacza "ze coś nie hallo?"..........

był serwisant od zmywarki - siadła jakas wazna częśc, trzeba zamówić i wymienic (rozbiórka calej zmywarki nas czeka) - jak dobrze pójdzie to za tydzien bedzie ta część i wymienią. Ale koszt ok.600zł :crazy: dobrze, że na górnej pólce chociaz mozna myć;-):-D

reklama
Do góry