reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)

no KArola szalejesz widzę;-) i fajnie:-)

nam siadła zmywarka:wściekła/y:nie pompuje wody do tych latajacych smigiełek. I facet ma do niej przyjśc, ale dopiero w piątek - jakby nie wiedzial, że to najwazniesze urzadzenie w domu;-):-D - mam nadzieje, że naprawi odrazu, bo w sobotę imprezka i jakos nie wyobrazam sobie zmywac po imprezce ręcznie:sorry:

zmykam, bo dzisiaj sie pracy full zwaliło,

miłego słonecznego dnia!!!

reklama
Hej:-) No i mamy kolejny piękny, słoneczny i bardzo ciepły dzień:tak: Wczoraj sobie posadziłam surfinie w doniczkach, bo miałam jeszcze dwie wolne i teraz czekam na rosnące kiełki z cebulek, opóźnienie mam, bo późno posadziłam, ale urosną, przynajmniej jak mi te przekwitną, to reszta zacznie kwitnąć:-) Bardzo lubię mieć kwiatowo w ogródku, szkoda tylko, że ten zostawię za jakiś czas, ale na razie cieszę się tym co tu zrobiłam:tak:

M.in. odebralam Mileny wyniki - nie ma zadnych pasozytow.
Karolina super:tak: Przynajmniej to macie z głowy;-)

WolfiA mi sie orchidea podoba ale jakoś ostatni katalog polskiej śnieżki jest super ja uwielbiam pastele typu herbaciana rózą, lilia wodna, dzika orchidea,piaszczysta plaża.już tym razem żadnych pomarańczy, moreli bleeee
ale na przedpokój gdzie się wchodzi prosto z dworu podoba mi się połączenie stalowych magnolii i słonecznego poranku.
Karola mi też się podobają wszelkie pastele i do magnolii (taki ni biały ni kremowy) też nic nie mam pod warunkiem, że nie ma jedynie jej wszędzie:-p Dlatego tak marzą mi się własne cztery kąty, w którym robisz co i jak Ci się podoba;-) A ta Twoja pralka to już "staruszka"? Bo jak nie to może warto sprawdzić czy nie lepiej ją naprawić?;-)

nam siadła zmywarka:wściekła/y:nie pompuje wody do tych latajacych smigiełek. I facet ma do niej przyjśc, ale dopiero w piątek - jakby nie wiedzial, że to najwazniesze urzadzenie w domu;-):-D - mam nadzieje, że naprawi odrazu, bo w sobotę imprezka i jakos nie wyobrazam sobie zmywac po imprezce ręcznie:sorry:
Rosmerta jak to do wygody człowiek się szybko przyzwyczaja:-p:-D Jakby coś to mogę wpaść i Ci pozmywać:rofl2:

Miłego dnia Dziewczyny:tak::-)

Witam:)
Dawno mnie nie było...pare spraw waznych załatwiałam, m in. z tą ciąle nie wyjasniona sprawą u gina. :/ moze wiecej na zakmnietym (jesli mam jeszcze dostęp)

wiadomo , praca ogród zosia ktora ma teraz tyle energi i placze o byle co...nie mam ani chwili dla siebie .
mąz własnie wział ja na przejazdzke samochodem zeby usneła i zebysmy my mieli chwilkę dla siebie :p az wstyd ale nie umiem uspic mojego dziecka wczesniej niz 22.oo :/
ogolnie mysle ze u nas wporządku. podczytam was troszeczkę :)
dobvrej nocy zyczę

dziś chyba 5 ray tu wchodziłam coś napisać i zawsze musiałam zamykać kompa bo coś....
no pralka nie staruszka ma 6 lat no ale raz było coś tam robione za 150zł teraz pewnie wszystkie uszczelki płąszcze 400zł to już prkatycznie prawie połowa pralki-ja uważam że jak zaczyna się naprawiać to zaraz co chwilę coś i jak zliczysz to masz nową pralkę.już sama nie wiem- ale dziś włączyłam ją do kontaktu i żadne bezpieczniki nie wywalił jutro włączę i zobaczymy.

oj dziś szybko minoł dzień choć Szymek miała cały czas wszystko na nie nie nie nie nie no ale dobrneliśmy do końca dnia szczęśliwie.

Oliweczka nie przejmuj się moja sąsiadka usypia synka ok 23-24 ma 3 latka ale on chodzi spać ok 16-17 na 2 godziny no i taki efekt.

Witam:)
Dawno mnie nie było...pare spraw waznych załatwiałam, m in. z tą ciąle nie wyjasniona sprawą u gina. :/ moze wiecej na zakmnietym (jesli mam jeszcze dostęp)

wiadomo , praca ogród zosia ktora ma teraz tyle energi i placze o byle co...nie mam ani chwili dla siebie .
mąz własnie wział ja na przejazdzke samochodem zeby usneła i zebysmy my mieli chwilkę dla siebie :p az wstyd ale nie umiem uspic mojego dziecka wczesniej niz 22.oo :/
ogolnie mysle ze u nas wporządku. podczytam was troszeczkę :)
dobvrej nocy zyczę

No witaj.
A Zosia śpi w dzień,albo za długo rano?.Jak kuba se utnie drzemkę w ciągu dnia nawet na 15 minut ,to wieczorem koszmar.a tak to zasypia max o 20.00.

Witam:-)

Oliwieczka witaj :-) no własnie, a czy Zosia spi w dzień? u nas podobnie jak u Rozalki, czyli jak nie zasnie w dzień to o 20 dziecka nie ma:tak: a jak sobie zrobi drzemke to wieczorem kłopot i zasypia tak ok 21.30 max.

Wolfia zapraszam, ale nie koniecznie do zmywania:-D jakos dajemy radę;-) zreszta liczę, ze facet jutro naprawi:tak: nasza zmywarka ma 6,5 roku, no ale uzywana codziennie przynajmniej raz, czasem nawet 2-3 razy, więc wyeksploatowana juz moze byc, oby udało się ja naparwić, bo kolejny duzy koszt teraz przed samymi wakacjami to by była masakra. no ale zobaczymy

pracy sie nagromadziło teraz tyle, że szok, ale normlaka jak sie zbliza sezon urlopowy to odrazu wszyscy sie zgłaszaja z robotą, tak jest co roku. no ale za tydzien mam juz wolne (rodzice wyjeżdzaja wiec musze przejąc opieke nad Hubkiem) no a potem nasz urlopik:-)
miłego dnia wszystkim

Hej Dziewczyny

Oliweczka, fajnie ze sie odezwalas. :tak:
U nas jest podobnie jak u Rozalki i Rosmerty - jak Milena nie spi w dzien to gora o 20tej juz smacznie spi, a w przeciwnym razie to i do 22giej nie zasnie. Tylko ze u nas Milena generalnie nie spi w dzien (chyba ze zasnie w samochodzie).

Udanego dnia. U nas zapowioada sie piekny sloneczny dzien.
A tak poza tym to psychicznie nastawiam sie na maly remoncik w naszym mieszkaniu - musimy wymienic okna i odmalowac chatke.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

u nas tak samo jak nie śpi w dzień to Emilka już 19-20 sama wędruje do łóżka śpiąca a tak 22:00 jak jest drzemka czasem nie wiem co lepsze ;) zmykam bo mały marudzi

Do góry