reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej Dziewczyny:-)

Kiniu, szkoda |Nastki. szczescie w nieszczesciu ze to mleczaki a nie stale zeby.
Agusia, swietnie ze Sarci tsh jest ok. No i gratki ze zdanego teoretycznego. Powodzenia dalej na praktycznym.

U nas pogoda dzis przepiekna i bardzo goraco. Niestety my za bardzo z niej nie korzystamy, bo mnie dopadlo przeziebienie i nie mam sily na wielkie spacery czy granie w ulubiona Mileny zabawe czyli pilke nozna.

Udanego dnia dziewczyny

reklama
U nas w domu młyn, no ale przy 3 dzieci niedziwota:tak:Do tego wszystkie zasmarkane, Oliwia i Wiki kaszlące, a najlepsze było to, ze wczoraj leciałam do lekarza, bo u Wiki po kapieli odkryłam dziwne krostki, które przypominały ospę(była szczepiona). Doktorka stwierdziła, ze ona nie wie czy to ospa czy nie:szok::rofl2:Mam przyjść ponownie jak więcej ją wysypie, póki co wapno i jakieś smarowidła jakby co. No i nie wysypało, a to co było przyschło i niektóre już w fazie zaniku. Mam nadzieję, że już więcej nic nie wyskoczy, bo w poniedziałek mam jechać z klasą na Zieloną Szkołę do Sztutowa, na tydzień i póki co mam znak zapytania:baffled:Artur wraca dopiero w niedzielę po obiedzie, tak chciałabym żeby Wiki do tego czasu była zdrowa, bo nikt mu nie pomoże, zostanie sam z dziećmi.

Witam tropikalnie;-):-)

no jak o 6 rano jest temperatura 21 stopni, to ja sie boje co bedzie dalej:szok: dobrze, ze w pracy klima, bo przy 4 włączonych komputerach to nie dalibysmy już w ogole rady. No ale wkoncu marzyło nam sie słoneczko i ciepełko to mamy:-D tylko dlaczego odrazu taki szok:confused:

Miska zdrówka dla dzieciaczków!! i obys spokojnie mogla jechac na ta zielona szkołe:tak:

milego dzionka wszystkim!

oj ja uwielbiam taki początek dnia bo dalej może być już tylko lepiej-z reguł tak jest-uwielbiam takie ciepło i wolę to nićdeszcze zimnice i ciągłe ubieranie tysiąca rzeczy.spadam włączyć pranko i napełnić basenik Szymciowi musimy kupić jakiś prawdziwy basen bo za tydzień też ma być upał.coś większczego to ten co ma to taki plastikowy hipopotam więc tylko nogi i pupę pomoczy ale zabawy w nim to raczej nie da rady urządzić.miłęgo ciepłego dnia.cieszmy się że i słoneczko nas odwiedziło.Agusia no połowa za tobą.

Hejo:-)

ano pogoda dzis iscie tropikalna. W sumie ok, przeciez o to chodzi.

Miska, zdrowia dla Wiki. Jak krostki znikaja to pewnie nie jest to ospa. No i udanego wyjazdu na zielona szkole zycze. Wlasnie w sobote bylam w Sztutowie i powiem Ci szczerze ze podoba mi sie tam bardziej niz w Krynicy Morskiej. Plaza jest czystsza i jakos tak przyjemniej tam jest.

Udanego dnia dziewczyny :happy2:

Witam :)

U nas upal straszny, w sloncu nie da sie nawet przejsc.
Nastka juz dzis w przedszkolu :tak: prosila bardzo, ze chce isc ;-) i obiecala Pani, ze juz sobie krzywdy nie zrobi :-D
Zmykam tez cos poprac, bo piekna pogoda na suszenie :-p

Milego dnia :D

Witam:-)

U Was super cieplutko, a u nas max. 16*C:dry: Mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie lato i do nas:tak:

Agusiu gratulacje bezbłędnie zdanego egzaminu teoretycznego:tak: Za praktyczny trzymam kciuki, uda się w końcu:tak:
Ja za pierwszym razem po 1h jazdy, gdzie teraz ponoć 25min. jest, wróciłam na plac z nadzieją, że może jednak się udało, ale nie, bo dwa razy najechałam na linie:sorry: Za drugim razem podeszłam zbyt pewnie i wjechałam "pod prąd", a za trzecim myślałam, że napewno mnie nie puści, bo nic mu się nie podobało i próbował mnie z równowagi wyprowadzić, ale się udało, więc tym bardziej byłam w szoku;-) Tak czy inaczej te egzaminy z jazdy to naprawdę rosyjska ruletka, więc nie ma co się przejmować:-p Mnie to tylko wykupowanie kolejnego egzaminu za 100 parę złoty wkurzało:dry:
Dobrze, że Sarcia ma się lepiej i jej wyniki tak znacząco się poprawiły:tak:

Miśka zdrówka dla dzieciaków:tak: Miłego wypoczynku na zielonej szkole:-)

Karolinko zdrówka dla Ciebie:tak: Niech to przeziębienie Cię szybko opuści w tak piękną pogodę jaką macie:-)

Karola
fajnie mieć taki większy basen, zwłaszcza jak pogoda dopisuje:tak: My swojego to nawet dzieciakom jeszcze nie wyciągamy, bo i po co:confused:

Kinia fajnie, że Nastka przeżyła to bez żadnego problemu i znowu chętnie pomaszerowała do przedszkola:tak: Zuch Dziewczynka:-)

Miłego dnia:-)

Witam :-)

Kinia Nastka to prawdziwa twardzielka:tak: - ale swoja drogą fajnie, że tak lubi przedszkole, mam nadzieje, ze moje dziecko tez je tak polubi:sorry2:

Wolfia ja tez podchodziłam do praktycznego egzaminu na prawko trzy razy, tylko pierwsze dwa razy to anwet z placu nie wyjechałam:-D no ale wtedy to trzeba było zrobic caly plac najpierw, a potem na maisto. Jak szłam trzeci raz, to juz miałam takiego luza, zerostresu, ze wszystko bez problemu zrobilam, no a na mieście to juz luzik. A jak teraz jest? nadal sie losuje wybrane manewry na placu??:confused:

życze miłego dnia wszystkim!!
jak dobrze, ze połowe dnia siedzę sobie w kliamtyzowanym pomieszczeniu:-p bo o 5 rano były u nas juz 23 stopnie, strach myslec co bedzie dalej:szok:

Hejo:-)

u nas juz 27 stopni. lato cala para. slonce swieci na calego - strasznie mi tego brakowalo po tych irlandzkich ''latach''.

A jak teraz jest? nadal sie losuje wybrane manewry na placu??:confused:
:

nawet nie wiedzialam ze kiedys losowalo sie wybrane manewry. Ja prawko zdawalam rowno 15 lat temu i wtedy po teoretycznym, najpierw musialam zrobic wszystkie manewry na placu a pozniej jazda po miescie. Szczesliwie mi sie udalo wszystko zdac za pierwszym razem.

Udanego dnia i weekendu dziewczyny:happy2:

reklama
Karolina no jak ja zdawałam, to tez był cały plac najpierw do przejechania. Ja zdawałam jakieś 10 lat temu..... Wiem, ze potem wprowadzono tak, ze sie losowało tylko dwa manewry na placu.

Do góry