reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

cięzko sie jakos pozbierac i skupić na czymkolwiek... czasem jak ogladam jakies wspomnienia, relacje w tv to jakos nie moge uwierzyc ze to sie naprawde stało, ze tyle ludzi, w tak tragiczny sposób straciło życie w jednej sekundzie...:-( i to szukanie ciał, aż strach wyobrazać sobie w jakim stanie oni w ogóle trafia w tych trumnach do swoich bliskich... straszne nie móc sie nawet pozegnać z najblizszymi osobami...

Miśka szkoda, ze taki fajny wypad rozleciał sie przez tragedię. No ale takie zycie niestety.

Jutro wyniki w przedszkolu, mam nadzieje,że sie uda:sorry: a jak nie, to chyba prywatne, znalazłam jedno fajne, nawet w pobliżu tego państwowego, no ale wiadomo koszty wieksze niż w państwowym (650zł), no ale zobaczymy jutro

reklama
Hej dziewczyny.
Nastroje nieciekawe,a pogoda tez jakas taka szaro-bura.
Ze zdrówkiem juz lepiej,Kubula szaleje na całego.
Rosmerta trzymam kciuki za przedszkole,bo te państwowe naprawde drogie.

Witam

dobre wieści otrzymałam od samego rana: Hubek dostał sie do przedszkola:tak: ale się cieszę, że nie musze juz nic latać, odwoływać się, szukać czegos innego. Ufff... :-)

dzięki za trzymane kciuki;-)

pa

Witam

dobre wieści otrzymałam od samego rana: Hubek dostał sie do przedszkola:tak: ale się cieszę, że nie musze juz nic latać, odwoływać się, szukać czegos innego. Ufff... :-)

dzięki za trzymane kciuki;-)

pa

Gratuluję.:-)

oj przymiera nam cos forum,a szkoda....

w kazdym badz razie zycze miłego dzionka Babeczki.

Ostatnia edycja:
Witam:tak:

nie mam co nadrabiać :-D

Rosmerta super :tak:ja za kilka dni się dowiem :sorry:

zmykam przebrać małego bo mi przysypia a coś chyba zmachał

super ROSMERTA, to fajna wiadomosc

u nas przeziebieni wszyscy, wiec i nastroje nie za bardzo, akurat mam wolne i jestem chora, no super po prostu...

reklama
Do góry