reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

u nas słońce tak jakoś nieśmiało zagląda jakaś dziwna pogoda.no ale zaraz wieszam pranie na balkonie i śmigamy Szymka autem do sklepu oddać babci naczynia od słatki i zrobiłąm wczoraj smalec z moich mięsnych resztek więc będzie co jeść, a raczej podjadać.

miłęgo dnia

p.s. kurcze czasem do tego żarcia naprawdę wpychają co leci a później trzeba odchorować.

reklama
Hej:-)

Mało mnie tu, ale czytam od czasu do czasu co u Was;-) Ciężko znaleźć czas na BB mają tyle zajęć:tak: I powiem szczerze, że tak mi się do IE nie chce wracać:no: Na szczęście jeszcze mam ponad miesiąc do powrotu;-)

zdałam wewnętrzny z jazdy :)...w poniedziałek mam dokumenty do odbioru i zapisanie się na egzamin ;/
Super! Powodzenia dalej:tak:
Ja w poniedziałek mam egzamin teoretyczny i jak dobrze pójdzie, to zapisuje się od razu na praktyczny:happy: Trochę się obawiam jak będzie, ale jestem dobrej myśli - może w "trzech razach" się zmieszczę:sorry: Kiepska zdawalność teraz u nas po zimie, zwłaszcza że jeszcze niewielu chętnych:sorry: I to by było na koniec mojego kursu prawa jazdy;-)

Trzymajcie się Wszystkie cieplutko i zdrowo:tak: Pozdrawiam:-)

Wolfia brakuje tu ciebie!! Powodzenia na kursie - napewno zdasz:tak:
I nie dziwię sie, że nie che ci sie wracac do IE... ciesz sie czasem który spedzasz w Polsce na maksa!

Agusia gratki!!! powodzenia na dalszych etapach!!!:tak:

miłego weekendu wszystkim zyczę!!!

jak dobrze pójdzie jutro odbieramy nasze autko i juz nowym bedziemy smigać:-)

kurcze nic chyba czegoś nie kumam poszłam zanęcona Rosmerty zakupami z nexta za ciosem weszłam na stronę no i sobie coś tam wyszukałam tylko nie jak to działa:
np. bluza ta szara kosztuje 20 funciaków plus 5 funciaków za przesyłkę a jeden funt 4,42 więc 110,50 a na allegro taką samą nową bluzę można kupić już z przesyłką za 88zł???

spodobały mi się takie pomarańczowe szorty no i wychodzi że taniej kupić na allegro niż od nich ze sklepu.

Hej Babeczki.
Agusia,Wolfia powodzenia.Zazdroszczę,ale w przyszłym roku tez idę,(moze juz na wiosne) na prawo jazdy,nic mi nie przeszkodzi,he,he.

Wczoraj cały dzien u ciotki na wsi,wprawdzie zimno było i tylko troszke spacerowalismy,ale Kuba jechał pociagiem i był cały szczęsliwy,a ja odpoczełam i nabrałam energii.

Dziewczyny powodzenia ! :tak:Agusia gratulacje :tak:

ja tam się boje jeździć może jakbym sama prowadziła było by inaczej :confused:

Słyszałyście o wypadku samolotu z prezydentem ? :szok: zresztą kto by nie słyszał ...tragedia poprostu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Krótko i zwiezle co u nas-
masakra
Kuba chory,znowu,gorączka ,kaszel gardłowy,wymioty,pewnie angina.
Pół nocy przeryczałam,miałam skurcze i twardnienie brzucha.Nie wiem co dalej.
Oboje do lekarza....:no::sorry:

Do góry