reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzis mam kiepski dzień,rano poleciałam na krzywa cukrowa(bleeee...)i oddac mocz,czekałam dwie godziny i o mało nie padłam tam,tak duszno było.Po czym okazało sie,ze mam białko w moczu, wyczulona musiałam pobiec do lekarza i tam odstałam ponad godzine,żeby mnie przyjoł....masakra...
|Ostatecznie,wszystko w porządku.Zobaczyłam moja Rybke na ekranie,lekarz potwierdził,ze to zdrowa dziewucha,a ze mną tez OK.Ale stracha sie najadłam,ze znowu jakichs stan przedrzucawkowy...
Teraz głowa mi peka z emocji,z niewyspania i od wiatru,bo u nas to sztorm jakichs normalnie,łepek chce urwać.

Witam w sobote !:tak:
Wpadłam na chwilke,bo dziś Jacusia urodziny i czeka mnie troche pracy w kuchni. Ciesze sie,bo cały dzien spedzimy razem:tak:. Teraz solenizant z Bartusiem sa jeszcze na rybach;-).
Milego dnia:tak:

Rozalka to się strachu najadłaś ale wczoraj też jakiś taki dzień był i nerwy Ci doszły wiec się nie dziwię że kiepsko się czułąś mam nadzieje że dziś lepiej !

mnie 2 dni w klatce piersiowej bolało taka byłam nerwowa ,moja mama to samo czuła że jest nerwowa do tego jej słabo było a R słabo było i tak każdy coś ...:sorry:

Tycia najlepszego dla męża !!! :tak::tak::tak:

u nas dziś R ma imieniny może też coś wymyślę przynajmniej jest okazja i kupię sobie karmi choć odczuwam potem nadprodukcję mleka :rofl2:;-)

Witam

Tyciu, sto lat dla Twojego meza!!

Gosiu, wszystkiego naj dla R. z okazji imienin.

Karola, nie dziwie sie ze masz ciarki jak pomyslisz o locie samolotem.

Rozalka,
nie zazdroszcze nerwow, ale grunt ze wszystko z Toba i corcia jest dobrze.

Wolfia, gratuluje zdanego egzaminu i dalej zycze powodzenia. Jestem pewna ze Ci sie uda, bo jak nie Tobie to komu???

Rosmerta, gratki ze Hubka przyjeli do przedszkola. Super wiadomosc!

Ostatnia edycja:
ale dziś było pięknie.Aż trudno było mi pogodzić ceremonię pogrzebową z siedzeniem w domu no i poszliśmy z moimi rodzicami do Sopotu nad morze na spacer. dzieci nawet na bosaka po piachu latały a Szymek wybiegałsię na placu zabaw i po plaży jak wróciliśmy już o 17 do Bytowa to jeszcze 2 godziny jazdem rowerem no i padł o 20:30.

wiecie co już sama nie wiem co myśleć u moich rodziców Szymek ani razu nie kaszlała u nas juz przed snem zaczoł kaszleć.wieć to chyba coś w naszym domu.może za ciepło może złe powietrze. chyba zdecyduję się kupić nawilżacz powietrza bo te na kaloryferach do d....

Ja jestem.
ale nie maco czytac i do czego sie odniesc.
Jestem sama z Kubulem(i malutka rybka) przez trzy dni,troszke mi smutnawo,ale cóż...zycie.

a moja znajoma w środę ma lecieć na wczasy do Turcji na 2 tygodnie ciekawe czy poleci no i czy my polecimy za tydzień??jaja już z tą przestrzenią.

reklama
Witam

Karola,
nie zazdroszcze takiej niepwenosci, ale pewnie do przyszlego tyg. sytuacja sie wyjasni.
Moja siostra 13tego przyleciala do Gdanska. Miala szczescie, bo chyba w czwartek lotnisko juz nie bylo czynne.

A dzis u nas zapowiada sie sliczny dzien, wiec pewnie wiekszosc czasu spedzimy na dworze.

Udanego dnia dziewczyny :)

Do góry