reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no to jedynie nie podlegający dyskuzji że jakość super i koszulki zawsze są jak nowe bez względu na ilość prań.bluza i te portasy błękitne rewelka jeszcze jakieś sandałki z błękitem czapeczka z daszkiem i mega elegant.

reklama
Poszłam do lekarza, a tu lekarz mądruś mnie wyśmiał, że w tym wieku dzieci nie mają zatok... Do tego jeszcze wysnuł teorię, że dzieci nie zarażają dorosłych, a z tych żłobkowych bakteryjek rodzice robią potwory, które atakują wszelkie życie na ziemi.
Ciekawe co powie Twój lekarz, daj znać.
Psikałam jej nosek wodą z dodatkiem miedzi. Długo jej nie przechodziło, przeszło nie wiadomo kiedy.
Zdrówka życzę.

O ciekawa teoria.
To jakim cudem mój cudaczek mnie zaraził ostatnio,he,he, i babcie na dodatek.

a co do zatok
"Zatoki są to jamy w kościach okolicy czołowej i nosowej, wyścielonei śluzówką i wypełnione powietrzemWąskimi kanałami łączą się z przewodami nosowymi.A tzw.. zatoki szczękowe wypełniają się powietrzem najczęściej około 3-4., a czołowe - około 7. roku życia. Kształtują się stopniowo"
wiec u naszych bąbli moga sie juz wypełniac powietrzem"(pewnie nastepuje to stopniowo od 3 roku,czy nawet wcześniej) i mozliwe jest zapalenie.

Witam piątkowo :-)

znowu pada i szaro buro za oknem:baffled: odrazu gorzej sie wstawało:sorry:nie ma to jak obudzi słoneczko:tak:

Rozalka bardzo mozliwe ze u naszych bąbli własnie sie kształtują te zatoki i stąd rózne z nimi problemy, a lekarz widoczie niedouczony , no ale kazdy ma swoje teorie;-)

miłego dnia wszystkim zyczę:-)

Hejka

u nas tez szaro-buro. Szkoda.
Rosmerta, fajne ubranka zamowilas. Szczegolnie spodnie i bluza mi sie podobaja.
Rozalka, dobrze ze stan podgoraczkowy juz minal Kubuli.

Udanego dnia wszystkim :)

Cześć
u mnie też szaro buro:-(mgliście...
my dzisiaj wybieramy się na wizytę do laryngologa jestem ciekawa co nam powie
rozalka ciekawe od czego ta gorączka dobrze że już ok
rosmerta ciuszki faktycznie bardzo fajne :tak: mi najbardziej podoba się bluza i te długie spodnie z regulacją długości:tak:

Witam :tak:

Rosmerta
świetne ciuszki :tak:

ja dziś znowu pobudkę miałam ciut po 6:00 ale mały poszedł spać i śpi z 1,5 godziny ale Emilka już spać dalej nie chodzi :-D

za to już mam a dziś obiad gotowy właśnie skończyłam gotować tylko plendze ;-) później usmażę i zaraz zabieram się za sprzątanie :tak:

Wczoraj byliśmy na wsi ale jazda była jak mały zaczynał płakać w aucie :szok: ale jakoś daliśmy radę choć nie powiem ze się nie denerwowałam że tak płacze bo nie zawsze był zjazd na trasie a uspokoić się go nie dało wiec stawaliśmy na przystankach i poboczach choć strach tak tiry zasuwały no ale dojechaliśmy i wróciliśmy cali :-D

dopisek :

Rosmerta miałam się pytać jakiś czas temu czy wiesz ze na tvp1 leci w piątki Dora (choć w nie każde o 9:15) a wiem że Hubek zawsze późno wstawał i nie zdążył obejrzeć jak leciała na tym innym programie ;)

Ostatnia edycja:
Gosia dzieki za info, ale sprawa Dory rozwiązana - kupilismy recorder z "n" i nagrywamy mu Dorę a leci codziennie na dwóch kanalach (VH1 i Nick), potem popołudniu sobie oglada :tak::-)

Rozalka dobrze, że juz dzisiaj OK:tak:

u nas sie rozpogodziło :tak: oby weekendzik był ładny

reklama
u nas tez słońce wychodzi
lecę kupić prezenciora dla kolegi młodego..idzie na urodziny(beda latac po lesie z kompasem i bronia maszynowa jako komandosi chcac odbic zakładnika...Takie urodziny :))

zdałam wewnętrzny z jazdy :)...w poniedziałek mam dokumenty do odbioru i zapisanie się na egzamin ;/

Do góry