reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosia fakt zapisałam to wszystko i jak już kliknełam to zauważyłam że to nie nasze mieszkanie. sorry dziewczyny nie chciałam zaśmiecać.

reklama
Gosia fakt zapisałam to wszystko i jak już kliknełam to zauważyłam że to nie nasze mieszkanie. sorry dziewczyny nie chciałam zaśmiecać.

Karola ja żartowałam;-) jakie tam zaśmiecanie przynajmniej po innych watkach latać nie trzeba co nieraz ja na raty robię bo zdążę jeden post przeczytać a tak wszystko mam w jednym :-D

A ja znowu pobudka 6:00 i to przez Emilkę no ale poszła spać po 20:00 i nie wiem czy wolę szybciej wolny wieczór czy pobudkę z rana :-D

Dominik ma wagę taką jak Emilka na 4,5 miesiąca a wcale aż tak dużo mniejsza się nie urodziła :sorry2:

Czesc Dziewczyny

Rosmerta
, to wspaniale ze wyniki sa ok. Kamien z serca, co?
Gosiu, Dominik bardzo ladnie Ci rosnie. Waga imponujaca.

Udanego dnia wszystkim.

Witam. Ja aktualnie siedzę w pracy i mam przerwę na kawkę.

Rosmerta, super, że wyniki okazały się ok, teraz już możesz być spokojna :tak:

Gosia, ale Dominiczek Ci rośnie jak na drożdżach :szok: kawał chłopa z niego!

no PUstawo troche ale pewnie zabiegane dziewczyny:tak: ja tez muszę sie zabrać za porzadki okna trzeba umyc...
wiosna przyszła wiosna wreszcie jak ja się cieszę:-)ale super!!

no właśnie porządki ale ja to chyba w ostatnim tygodniu zrobię bo szkoda mojej pracy z oknami jakby padało.
a pusto owszem myślę że to jakieś przesilenie i dlatego.ja już obmyślam menu na niedzielną Wielkanoc. Chcę zrobić coś wyjątkowego no i przez cały dzień będą goście u nas od śniadania do nocy. przyznam się, że to będzie połączanie moich urodzin 30 ups więc kombinuję.

a od wczoraj hodujemy w Szymkiem w doniczce cieniutki szczypiorek mam nadzieję, że wyrośnie to zawsze jakaś dekoracja.
miłego dnia tym co słońce u nich świeci, bo u mnie dość szaro choć bez deszczu.

oj do porzadkow to jeszcze daleko u mnie....

hurrrrrrrrrrra wreszcie wiosna, mam nadzieje ze na stale, ale dzis mnie tak zoladek boli ze nie potrafie sie do konca ta wiosna cieszyc..no i zaraz do pracy trza isc...

reklama
Do góry