reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobry wieczór:-)
Zaglądam do Was regularnie podczytać, żeby nie mieć potem zbyt wielu zaległości;-) Mnie to absorbuje kurs prawa jazdy - już prawie 10h za mną:tak: Dodatkowo rodzina i "żywi" ludzie, więc korzystam póki mam możliwość;-) W przyszłym tygodniu pomogę mamie w porządkach świątecznych, bo to już tuż tuż... ale dzisiaj jak ładnie i cieplutko było:-) Na weekend zapowiedzi są też rewelacyjne, bo nawet do 18*C w niektórych regionach Polski:-):-) Po tak długiej zimie, aż miło i chce się żyć:-)

Rosmerta świetne wiadomości:tak::tak: Dobrze, że wszystko w porządku:-) Szybkiego powrotu do formy sprzed zabiegu i realizacji planów, bo grafik napięty;-) Powodzenia:tak::happy2:

Gosiu z Dominika to będzie chłop jak dąb;-) Super, że tak ładnie i zdrowo rośnie:tak: Oby tak dalej:happy2:

Karola pomysły w głowie już porządkuje na Święta;-) Jak zwykle pewnie będzie oryginalnie i pysznie:tak:

Dobranoc:-)

reklama
Witam piatkowo:-)

zapieprz w pracy, więc tylko wpadam sie przywitac narazie, może później sie uspokoi

Karola juz czekam na twoje pomysły na świąteczne potrawy, zawsze coś fajnego wykombinujesz:tak::-)

Wolfia nie dziwię się, że nie masz czasu zbytnio tu zagladać - korzystaj ile mozesz z kontaktu z rodzinka i innymi "żywimi" ludźmi:tak:no i rób ten kurs - powodzenia!!

wczoraj piekan wiosenka za oknem a dzis narazie szaro-buro, no ale moze sie rozkręci

miłego dnia wszystkim:tak:

:-)Pierwsza
MIŁEGO DNIA my dziś jednak jedziemy do Gdańska oj muszę na chwilę odstawić Szymka marudę by nabrac energii więc szykuje się kino.

Witam ;-)

nie ma jak pobudka o 6:00 mały chyba sobie ta godzinę upodobał ;-) zanim go nakarmię i przebiorę to zlatuje czasem i godzina bo jest tak wyspany że fika i się tylko śmieje a jak dziś zasnął o 7:00 to obudziła się Emilka wiec nawet nie dane jest mi iść spać dalej ;-) no i chrześniak jeszcze od wczoraj nocuje wiec wojowanie do 22:00 było ;-)

co do sprzątania to u nas jeszcze nic sie nie zaczęło choć okna R pomył kilka dni temu może jak będzie czas to umyjemy jeszcze raz ;-):-D a jakoś zależy od dnia czy ten czas jest ;-)

Wolfia sporo już masz tych godzin :tak:

Dziś jedziemy do babci R wiec wyprawa nas czeka ;-)

Gosia :-) z taka radosną "trójeczką" to pełne ręce roboty. Dzielna kobitka z ciebie.:tak:

Życzę miłego dzionka,ide ubrać golasa,bo sam sie rozebrał i biega zadowolony smyk mały.:-D

Dzień dobry:-)

Widzę, że nastroje wiosenne i wyjazdy, więc optymistycznie;-) Naładujcie sobie akumulatorki Dziewczyny, odpocznijcie jak macie tylko możliwość:tak:

A ja dzisiaj o 15:30 mam znowu jazdę, a potem wykład i nie będzie mnie do 19:sorry2:

Miłego dnia:-)

witam ,
ja juz po wiosennych porządkach:), w pracy młyn przed świetami.
dobrze ze zrobilo sie juz troszke cieplej bo dostawałam juz depresji, na nic ochoty na nic czasu- dół straszliwy mnie dopadał i nic nie pomagało, ale na szczescie wraz z pogadą wszystko przeszlo. Jak bede miala chwile to coisik poczytam, bo dzis wieczor samotny mnie czeka, bo Ł wyjexchał znów na delegacje do w-wy .

Witam poweekendowo:-)

ale tu pustki:szok:

weekendzik udany, mój Tata wyprawiał swoje 60te urodzinki, była imprezka dla rodziny i niespodzianka wieczoru: przyjechał mój brat ze Szkocji specjalnie na ta okazje:tak::tak::-) (zostaje do środy)wszyscy w szoku szczególnie rodzice moi, o przyjezdzie wiedział tylko mój drugi brat i jego narzeczona. Super niespodzianka:-)
Hubek latał jak nakręcony, szalony z kuzynostwem i po raz pierwszy szedł spac o 22:-D ale nie przełozyło sie to niestety na dluzsze spanie:sorry2::dry:

a wiosenna to może i u nas jest temperatura ale pogoda jesienna raczej :baffled:

miłego dnia wszystkim:-)

no właśnie temperatura koło 10 ale słoneczko jeszcze śpi. my wczoraj utopiliśmy marzanne w rzece z parku oliwskim może to coś da. ale koło mojego domu jeszcze w jednym miejscu leży śnieg. a jak widzę te kupy co się pokazały to mnie cholera bierze.aby już ta wiosna na dobre przyszła i bym mogłą posadzić jakieś braktki kwiatki i zrobić swój tarasowy ogródek i nie ubierać się tak grubo oj tęskno mi za tym. a do tego przecież robimy od nowa plac zabaw więc mamy trochę roboty choć ja to lubię.

my dziś w domu moje gardło bardziej mnie boli ale nie daję się bez walki.miłego dnia.

reklama
Do góry